Hop til indhold

Mikkel Bech Frandsen

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

663 profil visninger

Mikkel Bech Frandsen's Achievements

  1. er dre nogen der har erfaring med om det kan lade sig gøre at tænde/slukke en espressomaskine på bestemte tidspunkter via en stikkontakt? Det er en semiautomatisk espressomaskine som æder MASSER af strøm hvis den skal stå tændt konstant. Og da det tager 30-40 min at varme den op så var det jo smart hvis man kunne slukke den om natten og i arbejdstiden hvor jeg som oftest ikke er hjemme, og så tænde den automatisk en time før jeg står op eller kommer hjem. Det afhænger selvfølgelig også lidt af maskinen - det er jeg med på.
  2. Hej alle, Jeg har i dag haft lidt ekstern hjælp til at komme igang med mit IHC anlæg. Vi kunne dog ikke rigtigt få adgang til controlleren via mit netværk (den svarede ikke på den IP adresse som den tidligere ejer af huset har oplyst). Jeg prøvede af interesse at åbne IHC tavlen og kan se at der ikke sidder et netværksstik i LAN-porten på Visual Controlleren. Bør der ikke det? Og skal det ikke blot forbindes direkte i et LAN-stik på min router? Eller har jeg netværksforbindelse på anden vis - f.eks via mit IHC Net-krydsfelt? Der går et netværkskabel ud af IHC tavlen på bagsiden, som jeg har sat i min router i den tro at det måske ville give mig netforbindelse. Kablet sidder dog bagpå IHC NET krydsfeltet og ikke oppe ved controlleren. Har vedhæftet et billede ind gennem kabinettet til min controller. Sorry hvis det er komplet uduelige begynderspørgsmål..
  3. Kære IHC'ere, Jeg har overtaget et hus med en nogenlunde stor IHC installation og vil gerne igang med at lave rettelser i setuppet. Jeg har indtil videre formået at få upgradet firmware uden at ødelægge noget så jeg er kommet lidt igang :). Er der nogen der har en god ide til hvordan jeg kommer igang med selve programmeringen/rettelserne? Jeg synes ikke LK/Schneiders introer er specielt pædagogiske. PFT MVH Mikkel Bech Frandsen
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok