Hop til indhold

Asam Rashid

Members
  • Antal indlæg

    24
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Asam Rashid

  1. Hej @Henning Pedersen Tak for respons - Huset er fra 2005 og det blev lavet med IHC installation den gang. Det lyder meget usandsynligt, at man bare førte en 3. ledning dérud til - Eller har den noget som helst, at gøre på den gamle version?
  2. Hej Jeg har denne vedhæftede PIR-Sensor, hvor det øverste glas/dæksel er gået i stykker. Det ser ud til denne variant er udgået men jeg ved ikke hvilken variant jeg kan erstatte denne med til IHC Version 1.
  3. Tak for hjælpen Lars! Jeg var lidt nervøs over "bare" at slette det, da jeg ikke var sikker på om jeg kunne aktiverer det igen. Jeg fandt dog frem til at det endte i biblioteket efter man trykkede gem. Er det bestemte PIR man kan anvende til IHC?
  4. Hej "Glasset" på vores sensor er ødelagt og det forårsager tændinger konstant i vores indkørsel. Jeg har vedhæftet dette billede, hvor jeg blot harr forsøgt med "Stop" og håbede på at lyset ikke ville tænde. Er der form for en deaktivering, uden at jeg skal slette det hele? Det er godt nok et avanceret system.
  5. 1000 really? Disse udgange skulle gerne være dem med 3-i-en - Mulighed for telefoni, tv og internet. @Lars1: Er du helt sikker? :-) Det er kun super godt nyt hvis det er korrekt.
  6. Hej @Kandersen Han tilkoblede blot sådan en dims her: https://www.av-connection.dk/?PGr=10060 Er disse porte ud til værelserne begrænset til 100 mbit/s eller 1000 mbit/s? https://www.dropbox.com/s/fwt78ocawm0p6oy/IHC-Porte.jpg?dl=0
  7. Jeg skal bruge begge kabler - Men hvilket et af disse to? https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-5.htmlhttps://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-3.html også dérefter videreforbinde m. https://www.av-cables.dk/usb-til-seriel-adapter/usb-2-0-til-seriel-rs232-adapter-0-8-m.html
  8. @Thomas: Mange tak - Det ligner også den løsning jeg havde tidligere, hvor jeg samlede disse to kabler. Kan du linke direkte til kablerne? Jeg er tvivl om det er dette eller dette: https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-5.html https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-3.html https://www.av-cables.dk/usb-til-seriel-adapter/usb-2-0-til-seriel-rs232-adapter-0-8-m.html - Vil dette virke? Det mener jeg at jeg havde tidligere.
  9. Jeg har en bærbar med XP og det hele - Jeg stillede spørgsmålet i håb om at man kunne opgradere udstyret lidt. Jeg mangler blot kablet. :-)
  10. Ja det er helt vanvittigt - København. Kommer du omkring dér?
  11. Er det dette kabel? https://www.elvvs.dk/p/ihc-kabel-usb-rs232-1-6-mtr-converter-l-13938/ Øv det var da ærgerligt, det kun er kompatibelt med så gammelt et system.
  12. Asam Rashid

    IHC - How to connect?

    Hej Vi har IHC-systemet tilknyttet vores hjem. Jeg har til tider haft store udfordringer med at bruge en computer der kunne tilgå dette system. Sidste gang krævede det en computer med Windows XP + Et kabel der kunne connecte fra IHC controleren, dérefter en omformer der blev konverteret til USB. Jeg har fået smidt kablet og omformeren væk.. Jeg har brug for information hvordan jeg bedst muligt kommer i forbindelse med min IHC-tavle igen. Hvilket hardware herunder kabler og computer kan jeg bruge? Hvilket software vil det kræve? Er det nødvendigt med æld gammelt software? Jeg bruger selv MAC-OS til dagligt men har intet imod at få fat i en computer m. Windows til at løse min udfordringer. @Kandersen: Har du nogle tips? :-)
  13. Hej @Kandersen: Nej, jeg har ikke 300 mbit fra i dag - Uanset hvad skal en tekniker forbi og foretage et eller andet. Dérefter vil man få 300/1000 afhængig af om centralerne er opgraderet. Den central jeg er tilknyttet er heldigvis opgraderet. Jeg melder tilbage i tråden efter d. 6/11 for at meddele hvad det er de har foretaget. :-)
  14. Hej @Kandersen Det skulle vise sig at Hiper har fat i noget. Jeg fik tilsluttet den nye router men jeg fik ikke den høje hastighed. Jeg kontaktede dem og de holdt fast i opgraderingen af stikket. Jeg sendte dem et billede der viste, at jeg ikke havde noget stik men blot et COAX kablet / F-Connecter. Hiper/Alexander var meget sikker i sin besvarelse og skrev: "De tager udgangspunkt i hovedledningen så det er ingen problemer" Sååå.. Nu venter jeg blot til d. 3/11 for at finde ud af hvad teknikeren har tænkt sig at gøre. :-) Jeg kan lige give en opdatering i denne post hvis nogen ender i samme situation.
  15. Hvor det endnu engang fantastisk I alle er så gode til at svare så hurtigt! :-) Jeg skrev lige endnu engang til Hiper på deres chat for at høre, hvorfor de troede jeg havde brug for en tekniker. De fortæller at det er baseret på noget information de får fra TDC. Såå.. Jeg afhenter routeren fra posthuset senere i dag, så ser vi lige hvad der kommer ud af pakken. Tak for hjælpen :-)
  16. Hej Jeg håber jeg må opdatere min gamle post. Det lykkedes at komme på nettet dengang for et år siden. Hiper har nu lanceret en 1000 mbit forbindelse via. Kabel-TV hvilket jeg kan få glæde af meget snart, de har afsendt en ny router men de har også tænkt sig at sende en tekniker. De skriver: "Vi glæder os til snart at få dig online med dit nye Bredbånd 1000 via kabel-tv. Før vi kan få dig online, skal kabel-tv stikket på din adresse skiftes og det er derfor nødvendigt, at der kommer en tekniker hjem til dig." Men jeg har ikke noget traditionel "Kabel-TV" stik, det havde jeg jo heller ikke den gang, jeg indsatte jo blot kablet (det er vel det vi kalder et COAX-kabel) direkte ind i routeren. Så mit spørgsmål lyder: Har jeg brug for en tekniker? - Skal der etableres noget, når jeg ikke har det traditionelle Kabel-TV stik? Vil jeg kunne modtage den hurtige forbindelse ved blot at tilslutte den nye router? - Er der nogen begrænsning i backenden?
  17. Hej Tak for input! :-) Jeg har fået fat i en ekstra switch - Så nu venter jeg bare spændt til d. 26/04 og håber det hele kommer til at spille.
  18. Hej Bjarne Tak for hjælpen. Jeg har nu fundet ud af der kun er to udgange på den router jeg har fået tilsendt. Hvad er den bedste/billigste løsning? Ville det blot være at købe en switch efter routeren? Eller er der en "IHC løsning" i mit setup der kunne være smart? /Asam
  19. Hej Bjarne Jeg får nok brug for at forlænge ledningen ned til routeren. Hvordan får jeg gjort dette bedst muligt? Har du et link til det jeg evt. skal købe? /Asam
  20. Tusind tak for din hjælp Bjarne! Nu kan jeg være lettet og blot afvente min nye hurtige forbindelse. Tak :-)
  21. Hej Jeg ønsker blot at være 100% sikker, så jeg spørger lige én sidste gang, så alle og enhver kan forstå det ;-) 1. Spørgsmål: Så jeg tager kablet ud af antennemodulet og fører det direkte ind i modemmet jeg kommer til at modtage fra min udbyder? 2. Spørgsmål: Det vil sige, ingen ekstra splittere skal købes? 3. Spørgsmål: Jeg fører blot netværkskabler fra modemmet ud i værelserne, som også har gjort med den eksisterende løsning? 4. Spørgsmål: Splitteren ville kun være nødvendig hvis jeg havde fjernsyn og internet via. Kabel-TV? Hvis jeg ønsker det i fremtiden. /Asam
  22. Hej Bjarne Hvor er jeg vanvittigt glad for at du reagerede så hurtigt! Hvorfor er det nødvendigt med denne splitter? - Jeg har intet fjernsyn-signal til dagligt, så det er KUN internet jeg umiddelbart skal have adgang til. Er det stadigvæk nødvendigt? Jeg har muligvis nogle tillægsspørgsmål, kan man ringe til dig og stille nogle super korte spørgsmål. Tusind tusind tak for din hjælp! /Asam
  23. Hej Jeg har bestilt Hiper Bredbånd via. Kabel-TV som går LIVE her d. 26/04/2016. På Hiper's hjemmeside er der angivet: "Har du bredbånd via kabel-tv? Tjek om kablet med gevindstik er tilsluttet fra dit bredbåndsudstyr og hen til dit kabel-tv-stik på væggen." Hvor ville jeg skulle tilslutte dette gevindstik fra routeren? IHC Setup /Asam
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok