Jump to content

Asam Rashid

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Asam Rashid's Achievements

 1. Hej @Henning Pedersen Tak for respons - Huset er fra 2005 og det blev lavet med IHC installation den gang. Det lyder meget usandsynligt, at man bare førte en 3. ledning dérud til - Eller har den noget som helst, at gøre på den gamle version?
 2. Hej Jeg har denne vedhæftede PIR-Sensor, hvor det øverste glas/dæksel er gået i stykker. Det ser ud til denne variant er udgået men jeg ved ikke hvilken variant jeg kan erstatte denne med til IHC Version 1.
 3. Tak for hjælpen Lars! Jeg var lidt nervøs over "bare" at slette det, da jeg ikke var sikker på om jeg kunne aktiverer det igen. Jeg fandt dog frem til at det endte i biblioteket efter man trykkede gem. Er det bestemte PIR man kan anvende til IHC?
 4. Hej "Glasset" på vores sensor er ødelagt og det forårsager tændinger konstant i vores indkørsel. Jeg har vedhæftet dette billede, hvor jeg blot harr forsøgt med "Stop" og håbede på at lyset ikke ville tænde. Er der form for en deaktivering, uden at jeg skal slette det hele? Det er godt nok et avanceret system.
 5. 1000 really? Disse udgange skulle gerne være dem med 3-i-en - Mulighed for telefoni, tv og internet. @Lars1: Er du helt sikker? :-) Det er kun super godt nyt hvis det er korrekt.
 6. Hej @Kandersen Han tilkoblede blot sådan en dims her: https://www.av-connection.dk/?PGr=10060 Er disse porte ud til værelserne begrænset til 100 mbit/s eller 1000 mbit/s? https://www.dropbox.com/s/fwt78ocawm0p6oy/IHC-Porte.jpg?dl=0
 7. Jeg skal bruge begge kabler - Men hvilket et af disse to? https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-5.htmlhttps://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-3.html også dérefter videreforbinde m. https://www.av-cables.dk/usb-til-seriel-adapter/usb-2-0-til-seriel-rs232-adapter-0-8-m.html
 8. @Thomas: Mange tak - Det ligner også den løsning jeg havde tidligere, hvor jeg samlede disse to kabler. Kan du linke direkte til kablerne? Jeg er tvivl om det er dette eller dette: https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-5.html https://www.av-cables.dk/null-modem-kabel/null-modem-kabel-2-m-3.html https://www.av-cables.dk/usb-til-seriel-adapter/usb-2-0-til-seriel-rs232-adapter-0-8-m.html - Vil dette virke? Det mener jeg at jeg havde tidligere.
 9. Jeg har en bærbar med XP og det hele - Jeg stillede spørgsmålet i håb om at man kunne opgradere udstyret lidt. Jeg mangler blot kablet. :-)
 10. Ja det er helt vanvittigt - København. Kommer du omkring dér?
 11. Er det dette kabel? https://www.elvvs.dk/p/ihc-kabel-usb-rs232-1-6-mtr-converter-l-13938/ Øv det var da ærgerligt, det kun er kompatibelt med så gammelt et system.
 12. Hej Vi har IHC-systemet tilknyttet vores hjem. Jeg har til tider haft store udfordringer med at bruge en computer der kunne tilgå dette system. Sidste gang krævede det en computer med Windows XP + Et kabel der kunne connecte fra IHC controleren, dérefter en omformer der blev konverteret til USB. Jeg har fået smidt kablet og omformeren væk.. Jeg har brug for information hvordan jeg bedst muligt kommer i forbindelse med min IHC-tavle igen. Hvilket hardware herunder kabler og computer kan jeg bruge? Hvilket software vil det kræve? Er det nødvendigt med æld gammelt software? Jeg bruger selv MAC-OS til dagligt men har intet imod at få fat i en computer m. Windows til at løse min udfordringer. @Kandersen: Har du nogle tips? :-)
 13. Hej @Kandersen: Nej, jeg har ikke 300 mbit fra i dag - Uanset hvad skal en tekniker forbi og foretage et eller andet. Dérefter vil man få 300/1000 afhængig af om centralerne er opgraderet. Den central jeg er tilknyttet er heldigvis opgraderet. Jeg melder tilbage i tråden efter d. 6/11 for at meddele hvad det er de har foretaget. :-)
 14. Hej @Kandersen Det skulle vise sig at Hiper har fat i noget. Jeg fik tilsluttet den nye router men jeg fik ikke den høje hastighed. Jeg kontaktede dem og de holdt fast i opgraderingen af stikket. Jeg sendte dem et billede der viste, at jeg ikke havde noget stik men blot et COAX kablet / F-Connecter. Hiper/Alexander var meget sikker i sin besvarelse og skrev: "De tager udgangspunkt i hovedledningen så det er ingen problemer" Sååå.. Nu venter jeg blot til d. 3/11 for at finde ud af hvad teknikeren har tænkt sig at gøre. :-) Jeg kan lige give en opdatering i denne post hvis nogen ender i samme situation.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok