Hop til indhold

Holm

Members
  • Antal indlæg

    26
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Holm

  1. Der følger normalt 2 tænd/sluk tangenter med og 1 dæmp med hver wireless tryk / relæ. “Der medleveres 2 tænd/sluk tangent, 1 op/ned tangenter, 1 tangentafdækning samt 1 dækbjælke.”
  2. Holm

    IFTTT

    Det giver god mening - men jeg får det ikke til at virke Men vi er enige om det er under automatiseringer der skal vælges en IHC kanal der skal trigge ? Kunne også se der var en direkte option til pushover under Automatiseringer - den har jeg også prøvet uden held.
  3. Holm

    IFTTT

    Er der nogle der har fået det til at køre igennem IHC-bridge? Har oprettet en bruger ved ifttt.com og har også fået en makerkey. Men findes der en guide eller lign for hvad man gør derefter ? feks en push besked når ringetryk aktiveres i IHC. "IFTTT Integration. (Webhook). (Kan bla. benyttes til at sende push beskeder m.m.)"
  4. Din ip adresse og gateway er den samme - i IHC controlleren, det vil jeg mene er galt. I IP adresse skal du skrive den ip din controller skal have.
  5. Smart - er det en man kan prøve, eller måske bare se et print screen af ?
  6. Hej, Har du selv lavet flere muligheder end de normale der er i blokken med varmestyring ? normal temp, sænket temp osv. Syntes ikke helt jeg har så mange som din app viser her ? :-)
  7. Lækkert med temperatur log - gælder det også IHC temperaturfølerer ? Kan den forresten ikke komme til at vise temperaturen med et decimal mere ? Pt er det bare ex 23 grader. Indtil nu har denne version været rigtig god - ingen totale udfald som jeg havde på de andre. Den kører ret stabil. Der har lige været en enkelt gang hvor noget lys låste - så de fysiske knapper heller ikke kunne bruges, men det kunne måske være den loop fejl du har udbedret nu. Eneste der ikke virker er at tænde lys via ihc-bridge / homekit - da mine wireless lampeudtag er sat til altid at tænde på 80 % - og det kan den jo ikke finde ud af. Men det ved du allerede. Ville du teste lidt temperaturstyring ?
  8. Så har jeg installeret den nyeste version. Det er blevet rigtig godt med håndtering af IHC projektfil / kanaler. Det spiller bare og er vildt nemt at sætte op - flot udført ! Status og tryk i Ihc-Bridge virker som det skal. Men Homekit driller lidt. Først kunne den ikke finde den i app'en, men efter jeg ændrede navn og mac adresse kom den. Men det virker meget sporadisk. Står og skifter mellem OK og intet svar / utilgængelig. Under status i ihc-bridge står den som Ok / ikke ok - Licens står pt som ikke aktiveret - men den har vist sig som OK så jeg. Har du en ide ?
  9. Ja du må gerne teste på min installation - bare vi lige bliver enige om hvilken temp der justeres på Jeg regner med at installere den nye version i aften.
  10. Jeg vil også gerne teste den nye version. Er der mulighed for at justere rumtemperatur i denne ?
  11. Jep - det kan vi godt prøve i morgen.
  12. Forresten har jeg et ønske vedr et indgangs signal. Du efterlyste hvor det kunne bruges. I varmestyringen er der 3 tryk til at vælge tilstand. Beboet, ubeboet eller frostsikret eller lign. Hvis man kunne aktivere et "tryk" fra denne på en indgang - så kunne man på den måde eks aktivere ubeboet når alle tlf var væk fra wifi ? Og beboet når den fangede en af tlf. På den måde kunne man lige skrue et par grader ned mens man er på arbejde eller lign.
  13. Ahh ok - ja det kan godt være det er apple. Vedr ssh kan jeg ikke få det til at køre - vi kiggede lidt på det jo og det tyder på noget forewall eller lign der blokere. Det skulle være åbnet op. ok med temp.
  14. Hej Claus. Det kører også fint her. Jeg kunne med denne opdatering uploade hele projektfilen så ingen problemer med størrelsen længere. Home-bridge kunne ses med det samme i home app - det har jeg bøvlet med i de tidligere versioner - så det er super. Jeg har også tilføjet lamper efterfølgende og gemt - efter nogle minutter er de med i home app. Generelt er opsætning blevet super nemt og lækket - godt arbejde :-) Jeg har testet med et wireless lampeudtag og det virker også - super fedt. Der er stadig lidt problemer med opdatering af status hvis jeg dimmer på kontakten - men det kommer vel når du selv får en. Eneste jeg bøvler lidt med er at nogle gange når jeg går i home app - så står der opdatere ved dem alle og der sker ikke rigtig mere. Hvis jeg så går ud af app og venter lidt - så har den fanget dem igen. Ved du hvad det kan skyldes ? Hvis du har en version klar med temperatur sensor understøttelse - så er jeg klar til test. :-)
  15. Jeg har prøvet lidt forskelligt og det virker fint her - kan hente projektfilen til Visual - har dog ikke ændret noget og gemt i controlleren. Men jeg prøvede også Serviceview som også virkede - men efter lidt tid låste home bridge på tlf og jeg måtte genstarte i web programmet. Derefter virkede alt igen ? Men jeg har den nyeste version kørende nu. -Wifi opsætning virkede perfekt og den har kørt på wifi uden problemer siden. - Upload af projektfil virkede (dog er der begrænsning på str. af fil - men det ved du via PM) Virker perfekt med efterfølgende at vælge hvilke komponenter der skal bruges og navngive osv. Meget brugervenligt. - Ændring af type virker - har eks en kontakt til TV + en ventilator på badværelse - begge vises visuelt korrekt nu. - Måtte dog ændre på MAC adresse til home-bridge 4-5 gange før Home appen kunne se den - men derefter kører det.
  16. Jeg havde faktisk tænkt på at starte forfra, for at se om der kom liv i homebridge igen, så jeg er klar på at prøve den nye version. Så du må gerne sende den. Kan godt se nu, det selvfølgelig er en regel der skal laves mht tilstedeværelsesensor - ved ikke lige hvad jeg tænkte på ;-) Men super fif med det andet program til at lave dem - det prøver jeg.
  17. Jo det må du hellere end gerne prøve - hvordan aktivere jeg ssh adgang? Jeg kan se i loggen at den står og genstarter homebrige hele tiden. Evt kan jeg også bare vente til næste version er klar til test ? Ja ok - regnede også med det var noget lign dette, men hvis jeg forsøger at bruge en tilstedeværelse sensor i en scene med homekit - acceptere den det ikke og skriver noget med: Kan ikke bruges da denne sensor altid er tændt. ?
  18. Jeg oplever også stadig at den mister forbindelse til homekit. Især hvis der er lavet ændringer i ihc-bridge og der gemmes. Men er der en bestemt rækkefølge der skal følges når man ændre i opsætning ? feks tilføje en kanal eller lign og derefter gemme. Eller skal man genstarte homekit? Som regel reddes det ved at ændre i navn, mac og pin som du også skriver. Men feks i aften vil den ingen ting - så prøver igen i morgen. Jeg har også forsøgt at lege lidt med tilstædeværelse - og det virker også med min iphone's ip. Men jeg syntes der går noget tid inden den bliver registreret. Men hvad er den oprindelige ide med det ? Er det i forbindelse med en scene i homekit eller? Ellers ser det jo som sagt bare super godt ud og er til at gå til :-)
  19. Også her - det ville være fantastisk. Virker det perfekt med HomeKit ??
  20. Og dette virker åbenbart stadig ikke. Har for nyligt fået komplet varmestyring og valgte de nye sensor med fugtsensor. Men de virker så ikke på ipad app... Så bliver man da pæn skuffet :-( det er jo ikke lige den billige form for varmestyring.
  21. Hvad med sådan et sæt: https://www.greenline.dk/k/elartikler/lauritz-knudsen-fuga/lk-fuga-diverse/p/lk-fuga-klostykker-1-saet der er både 20 og 24 mm skruer. Eller en anden type for "plade" https://www.greenline.dk/k/elartikler/lauritz-knudsen-fuga/lk-fuga-diverse/p/lk-fuga-klostykker-for-plade
  22. Holm

    App baggrund

    Det prøver jeg også lige at lege med - tak
  23. Holm

    App baggrund

    Jeg har skam googlet og også prøvet diverse programmer, men syntes ikke det blev lige så fint som det jeg linker til. Derfor vil jeg se om der ikke er andre der har fundet netop det program ;-) Er helt med på det bare er et baggrundsbillede og man også kan tage et billede og bruge, men det er ik lige det jeg er ude efter.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok