Hop til indhold

Hawks23

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Hawks23's Achievements

  1. Det vil jeg lige prøve. Det eneste jeg har ændret er rent fysisk at have sat fibernet og dertilhørende router og switch op ved siden af den tavle hvor IHC'en sidder i. Jeg vil prøve at have ekstra udligningsforbindelse på dem for at se om de evt. laver noget støj der forvirre den trådløse modtager.
  2. Det er samtlige tryk der kan fremkalde "Hygge Stue" som får alle lamperne der er er tilsluttet samme til at tænde og slukke. 6095.vis
  3. Hawks23

    Dobbelt impuls??

    Hej folkens. Jeg har et lille spørgsmål som jeg håber i måske kan hjælpe mig med. Jeg har et problem men noget det nok bedst kan beskrives som en dobbelt impuls. Det drejer sig om et hus hvor der kun er Wireless tryk koblet til IHC'en. Her er der så lavet en funktion med hygge belysning, som tænder både fortrådte og Wireless lampesteder. Det hele er angivet som et Avanceret kip i programmeringen. Problemet opstår når der trykkes på en at knapperne der skal fremkalde "Hyggelyset" så tænder den og slukker igen med det samme, og den gør det ved alle trykkene. Når man har forsøgt nogle gange falder den til ro og tænder lyset, men så opstår samme problem igen når der skal slukkes, altså mere eller mindre diskolys, eller en dobbelt impuls. Det plejer at fungere som det var tiltænke, og det har det gjort i flere år uden problemer. Men for en uge siden blev der installeret nyt fibernet og dertilhørende nyt Wifi, som sidder placeret vedsiden af IHC tavlen. Jeg har har frakoblet alt det nye udstyr i håb om at det måske var det der lavede forstyrrende signaler, men det havde ingen effekt på problemet. Jeg har også været inde og lave nye funktions blokke. men det gav desværre heller ingen resultat. Det mærkelige er at ingen af de andre funktioner i programmeringen er berørt af det. Det er en visual 2 controller der er opsat i 2017 Er der nogen der har oplevet noget lignede, og evt. kunne komme med et bud på hvad der er galt? På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok