Hop til indhold

Soxiz

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Soxiz's Achievements

  1. @Kandersen, jeg fulgte den her, og så virker det.
  2. Hej Mikkel, det virker desværre ikke for mig. Jeg køre Windows 10. Selv om jeg ændre til Danish (Denmark), så kan den fortsat ikke vise Æ, Ø og Å. Har du andre forslag? Jeg vil helst ikke køre Windows på dansk.
  3. Hej Clemen Tak for dit svar. Hvis muligheden for at skifte til de Wireless dæmpere var der, havde jeg gjort det med det samme. Desværre er det økonomisk en lidt for dyr løsning. Jeg kan konstatere at hvis Uni Dimmer 400 er slukket og tændes med et langt tryk, starter dimmeren ved det laveste niveau og kører op. Jeg ved derfor altid hvad start punktet er, så længe dimmeren er slukket. Har du mulighed for, at forklare mig hvordan jeg kan kode det?
  4. Hej Forum Jeg har netop fået renoveret mit hus og har i den forbindelse fået installeret IHC. Efter at have læst en del tråde på forummet, kan jeg desværre konkludere, at min elektriker skulle have brugt nogle andre lysdæmpere. Han har benyttet Uni dimmer 400, hvilket jeg kan forstå ikke gør det muligt, at jeg kan sætte en %-mæssig indstilling - men derimod er tvunget til at bruge memory 1 og 2. Hvis han derimod havde benyttet en Wireless Universal lysdæmperen, så havde den %-mæssige indstilling været mulig. Er det muligt at simulere, at en bruger laver et langt tryk? På den måde, kan jeg opnå flere forskellige niveauer, med den begrænsning, at den ikke starter på det niveau jeg ønsker, men bevæger sig fra det lavest niveau og op til det ønskede niveau. Jeg ville så lave en funktionsblok, hvor brugeren laver et kort tryk, men afhængig af tidspunktet, bliver der sendt forskellige længder af tryk til lysdæmperen, som vil sikre forskellige lysstyrker i rummet.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok