Jump to content

mongolracer

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Nå ... fandt så løsningen (og fejlen) ihcviewer i homeassitant giver mig ikke den korrekte id til "Lys niveau" af en eller anden grund. Jeg tog den rigtige værdi fra ihc projekt filen og så virkede det !
 2. Halløjsa Jeg har sat en ny IHC LED dimmer op. Den virker fint, men har problemer med at styre den fra min home assistant. Jeg har gjort det som skal gøres: - id: 2489363 name: 'Spots i alrum' position: 'Spots langs væg i alrum' dimmable: true Hvor id peger på "Lys niveau" på den pågældende dimmer kanal. Når jeg bruger IHC service view til at styre dimmeren kan jeg se at lys dæmper ikonet i home assistant følger værdien. Men jeg kan ikke ændre værdien fra home assistant, den reagere ikke. Sætter jeg en ny værdi vha. slideren så falder den bare tilbage igen
 3. Det kommer først senere hvis man læser deres manual: https://www1.lk.dk/katalog/vejledning/820B1250_DK.pdf Men det vil jeg lige prøve, tak.
 4. Hejsa Jeg prøver at tilføje en Bus enhed til min eksisterende installation. Det drejer sig om en IHC LED Dimmer. Den virker fint i service mode (manualt styret vha. knapperne). I manuallen står der at dimmeren skal linkes i Visual og dette gøres fra "Controller->Link/Test LK IHC Wireless produkter". I manuallen står der at man skal klikke på link knappen i vinduet. Problemet er bare at min "Link" knap er grå/deaktiveret så jeg ikke kan klikke på den. Hvad gør jeg forkert ?
 5. Er der nogen der har nogle gode ideer hvad man gør hvis ens viewer ikke kan få forbindelse til controlleren ? Jeg kan fint komme ind på controlleren via RS232 og ind på vieweren via LAN, men vieweren skriver "Controller detached". Enhederne har nyeste firmware, jeg har forsøgt mig med gentagne genstarts af enhederne og forbindelserne er målt igennem, så ved ikke rigtig mere hvad jeg kan prøve. Håber der nogen der kan hjælpe.
 6. Hejsa, hvorfor kalder de det IHC Tablet når det kun virker på iPad ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok