Hop til indhold

fbjerggaard

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

fbjerggaard's Achievements

  1. Mange tak Torben - det var også det jeg selv havde fundet frem til. Tror dog jeg får en elektriker til at fikse det når jeg alligevel skal have kigget på mit HFI-relæ efter nytår.
  2. Okay. Den røde går allerede nu ned til stikkontakten og er fasen ned til den - så skal jeg bare finde noget af det rigtige kabel og sætte mellem nul på stikkontakten og nul på kombienheden - jeg tror jeg har den nu. Mange tak Hvilken farve og type kabel bør jeg sætte mellem stikkontakt og kombienhed?
  3. Det er faktisk også kombienheden jeg har - beklager forvirringen Er det korrekt forstået at den orange leder i den gamle kontakt skal sættes i den sorte klemme på kombienheden?
  4. Hejsa! Jeg har netop investeret i 3stk. IHC Wireless relæer (v.nr. 1017054158) men har ikke det store held med at få dem til at virke. Jeg udsfkiter nogle forholdsvist gamle kontakter - det ene rum har en korrespondance kontakt og de 2 andre rum kun 1 kontakt. Den med korrespondancen driller meget, da jeg ikke kan få den til at tænde og slukke lyset, og der generelt ikke er strøm på relæet medmindre der er tændt for den anden afbryder. Det andet relæ jeg prøvede at sætte op lavede næsten samme nummer - tænder ikke lyset.. Der er dog strøm på relæet. Jeg mistænker at jeg har sat et eller andet forkert sammen, men lige præcist hvad ved jeg ikke. Jeg har vedhæftet et billede af hvordan det ser ud i det rum med kun 1 kontakt. Jeg koblede de to ledninger fra den røde klemme over i den røde klemme på relæet, og den orange ledning over i den blå klemme. Hvorfor virker det ikke? Sig endelig til hvis der skal bruges flere informationer eller der er noget I ikke kan forstå. //Frederik
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok