Jump to content
IHC-User.dk

Anders Holck

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

230 profile views
  1. No problem. Det spiller rigtigt godt. Er det muligt at hive projektet ud af 2.06 når man upgrader til 2.07, eller er det forfra?
  2. Tak Claus. Har lige installeret for første gang og det var stort set plug and play...:-) Perfekt projekt, når nu LK er strandet i 90'er JAVA. Bøvlede lidt med IHC forbindelsen, da jeg kører med portene http 84, https 484 på controlleren, og i version 2.06 kan man kun ændre http porten, så https defaulter til 443. Dvs. jeg kunne hente projektet fra controlleren, men ellers ingen forbindelse. Ville være cool med mulighed for at kunne ændre både htttp og https i IHC Controller settings. LG WebOS 3 Jeg kunne fint slukke for mit TV fra Home app, men ikke tænde. Fandt problemet i TV menuen: General>Mobile TV On som lige skal sættes til ON. Tænker der er andre der kan have samme issue. Kunne være fedt med en kort tekst i TV/Ret vinduet hvis man vælger LG. Spændende med version 2.07
  3. Nice :-) Og så et lille spørsmål... Når jeg ændrer mit projekt på IHC controlleren bliver den aldrig hentet igen i IHC Captain, før jeg manuelt laver en sudo rm /var/www/captain/download/project.vis og reloader siden.....er der noget jeg har overset?
  4. Up and running på en Rasberry B+ Har lavet en Sonos FB der bruger 4 tryk med kip, langt kip, til fuld kontrol over SONOS funktionerne og det fungerer rigtigt godt. Savner dog skift til/fra "party mode", sæt absolut volume og selvfølgelig toggle af playlist/radio......håber det kommer snart :-) Mikkel, har smidt lidt ind på din mobile pay.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.