Hop til indhold

MIho

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af MIho

  1. MIho

    V2.0 eller V3.0

    Dette var også min tanke. Kan heller ikke se det skulle betyde det store for de gode programmører. :-) LED lyskilder har jo været her et stykke tid må man sige og når de sidste controllere med V.2 blev langet over disken i 2017, burde man have tænkt på sine tidligere kunder i udvikling af ny dimmer. Tror de havde solgt en del flere dimmere. :-)
  2. MIho

    V2.0 eller V3.0

    Hej alle. Tak for jeres svar. Har forsøgt at finde tekniske specifikationer på begge controllere for at sammenligne. Det er nok bare spild af tid. Der er jo også en lille fordel i at den ny dimmer kan håndtere 2 kanaler. i steder for at køber en Ø80 dimmer pr. tænding der skal dæmpes, kan jeg nøjes med det halve antal komponenter ved at skifte controller. Det gør selvfølgelig at det kan give god mening at skifte controller. Det kan være jeg kan få en skilling for den gamle. :-) Tror jeg er kommet frem til et skifte. God dag til alle. :-) Hvad jeg lige kunne finde.
  3. MIho

    V2.0 eller V3.0

    Hej Alle. Har i dag en V2.0 controller hvilket giver mig nogle issues. Nåede desværre at købe denne lige inden V3.0. Har i dag trådløs Ø80 dimmer til LED i en del af huset. Nu er jeg i gang med sidste etape renovering. Ville rigtig gerne benytte den ny 2 kanals LED dimmer til resten af huset. Er godt klar over denne ikke kan køre på min V2.0. Vil alligevel høre om der er nogen der har testet denne dimmer på en mindre autoriset/ikke supporteret firmware på en V2.0 controller med held. Ville gerne slippe for at skulle bruge 5.000 på en ny controller. Overvejer at skifte fra IHC til KNX hvis jeg alligevel skal ud og investere. Er ikke helt derude endnu. :-) God dag til alle
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok