Jump to content

Thomas78

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. Jeg snakker om ihc komponenterne. Bimåleren skal naturligvis sidde i tavlen. Lige nu er min controller ikke tilsluttet. Er det lovligt selv at monter en ny skinne og sætte ihc komponenterne på?
 2. Kan jeg evt sætte en ny din skinne op et andet sted i huset uden noget forbindelse til min el tavle? Og så placere komponenterne der?
 3. Jeg skal have en ny tavle og har i den forbindelse et par spørgsmål. 1) Er der plads i en række til både en Viewer, Strømforsyning og en bi-måler? 2) Er der nogen som kan anbefale en bi-måler med S0 udgang som kan kobles til min Viewer?
 4. Jeg skal til at anskaffe mig en Visual Controller og vil høre om det er nødvendig at købe en strømforsyning til? http://www.wattoo.dk/lk-ihc-control-stroemforsyning-72w-1088004603 Eller er det muligt at trække strøm fra min EL-tavle?
 5. Men giver det overhoved mening at styre vandbaseret gulvvarme når der er betongulv? Jeg tænker på at reaktionstiden er vel alt for lang?
 6. Jeg har et ældre badeværelse med gulvvarme (vand) som jeg ønsker at kunne styre via IHC. Det er i dag styret manuelt via en termostat til returventil. Jeg har naturligvis ikke mulighed for at støbe en ny gulvmåler ned, så hvilke mulighed har jeg for at styre det? Vil det være noget med at monter en temperatursensor og en Danfoss telestat som disse: http://www.wattoo.dk/lk-ihc-control-fuga-temperatursensor-1024001518-1024001521#186=277 http://www.wattoo.dk/termoaktuator-twa-v-230v-nc-rav-460957022 På forhånd tak. Thomas
 7. Jeg skal til at lægge EL Gulvvarme på et badeværelse og vil I den forbindelse gerne kunne styre det fra min Wireless Controller. Jeg er lidt i tvivl om hvilke komponenter som jeg skal bruge, Går udfra at jeg skal bruge en termostat til at måle temperaturen i gulvet. Og så skal jeg vel bruge et input og et output modul. Er det nogen som kan hjælpe med et par links? På forhånd tak, Mvh Thomas
 8. Tak. Du har muligvis og en løsning? Det er beskrevet mere her: http://www.ihc-user.dk/forum/topic/4604-wireless-styring-af-3-lamper-fra-to-fuga-1-modul/
 9. Jeg har to Fuga 1-modul som styrer 3 lampeudtag Det ene modul er en alm afbryder og det andet modul er en dobbelafbryder. Jeg ønsker nu at styre disse 3 lampeudtag (dæmpning) wireless uafhængig af hinanden. Problemet er at der kun er plads til to Wireless Lysdæmper kombi. Så hvordan løser det det? Uden at lave plads til endnu et modul i væggen :-) Mvh Thomas
 10. Jeg har i dag en Wireless Lysdæmper kombi som styrer lysdæmpningen af en lampe. http://www.wattoo.dk/lk-ihc-wireless-lysdaemper-kombi-1017044582-1017046771-1017046784 Spørgsmålet er så om det er muligt at styre endnu en lampe (uafhængig) med samme enhed? Eller vil de altid tænde/slukke/dæmpe sammen hvis de kobles på samme enhed? Mvh Thomas
 11. Jeg har en udendørs stikkontakt som jeg ønsker at styre wireless. Kan dette ske via et Wireless output lelæ? http://www.wattoo.dk/lk-ihc-wireless-output-1-relae-1017049134 Og hvilken wireless sender skal jeg bruge for at styre relæset? På forhånd tak.
 12. Jeg har læst at der er flere som bruger IHC til at styre radiatorer via en Telestat. Er det korrekt at sådan en Telestat har brug for 24V/220V? Hvordan har folk lavet deres El-tilslutning til telestaten på en pæn måde, hvis man ikke har en stikkontakt lige ved siden af hver radiator?
 13. Tak for input. Tanken var skam også at skifte ud løbende. Jeg skulle bare starte et sted.
 14. Tak for svar. Skal jeg bruge andre komponenter end en controller og en strømforsyning?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok