Hop til indhold

MONMIL

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

376 profil visninger

MONMIL's Achievements

  1. Hej! Tak for det hurtige svar. Havde nok håbet, at jeg kunne blive ved og nøjes med Node-RED. Her allerede en del styring der - og vil gerne undgå at investere alt for megen tid i andre apps. Men har da være fristet af Homebridge. Nu hvor jeg allerede har Node-RED kørende med de nødvendige bindings/items via OpenHAB - hvad opnår jeg så ved at anvende endnu en app (Homebridge) som jeg ikke potentielt allerede kan i Node-RED? Er det fordi tingene bliver nemmere med Homebridge installeret - for en som måske ikke er alt for skarp i programmering af Node-RED funktionerne?
  2. Hej Forum Jeg roder med lidt Node-RED kontrol af en garageport, som jeg er kørt lidt død i. Mit setup er: En garageportsåbner, som aktiveres via et impuls fra et IHC output modul (kortslut af impulsklemme på garageportåbneren). En magnetkontakt på garageport, som slutter ved fuld lukket position. Giver signal til inputmodul i IHC. OpenHAB med IHC ELKO Binding (2.5.3). Alt OK der med fungerende Items/channels etableret til IHC output og input (valgbare i Node-RED via OpenHAB),. Det jeg ønsker: Fjernbetjening af porten (og visning af lukket position) via Apple Homekit - programmeret i Node-RED og der eksponeret som Bridge til Homekit. Jeg har ikke så meget forstand på programmering af funktioner i Node-RED. Har kun kontrol af simpel belysning til IHC i HomeKit. Håber der er en her i forummet, som kan hjælpe med opsætning i Node-RED. Jeg er specielt forvirret omkring programmering af funktionen ind og ud af Homekit-modulet (GarageDoorOpener). Tak Morten
  3. Kom der en løsning på styring af yale doorman via IHC?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok