Hop til indhold

MMadsen

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

350 profil visninger

MMadsen's Achievements

  1. Hej! I følge manualen til IHC Net modul A111 R/TV, skal de uanvendte terminaler termineres med 100ohms modstand. Hvor kan man købe sådanne nogle?
  2. Hej. Jeg har brug for lidt ide til løsning af følgende problem: TV (andet end B&O) skal tilsluttes aktive B&O højtaler via IHC B&O Powerlink modul. En mulighed kunne være: AV-advance Stereo MiniJack med USB trigger kabel til B&O Powerlink + PowerLink IHC Net Kabel til B&O og så ud i IHC Tavlen via netstikket men så får jeg en meget klodset samling bag tv'et. Findes der ikke et MiniJack m. USB til IHC net? Vil man kunne trigge et par aktive B&O højtaler via B&O modulet? Vil B&O modulet acceptere en lyd fra en anden lydkilde?
  3. Hej. Jeg er igang med at installere IHC net i en UG150-24 tavle efter anvisning herfra. Men står i det lille problem, at nu når moduler og patch panelerne ikke ud til fronten... Hvad gør man? findes der en "dims" der kan fæve dem, eller er det bare en træklods der skal til? Det drejer sig om ca 2 cm... Håber på hurtigt svar :-)
  4. Mange tak. Og det er det eneste jeg så skal bruge, ud over modulerne og stik?
  5. Hey Lars. Tak for dit svar, men i en UG24, er der ikke plads til 4, rækker? Kan man sagtens anvende alm. tavler, troede man skulle anvende IHC NET TAVLE UDVENDIG?
  6. Hej. Jeg er i gang med at kigge på IHC NET til et nyt hus, og er løbet ind i lidt problemer. Jeg skal have 5 moduler i min tavle, men så vidt jeg kan se er der kun plads til 3 moduler i en tavle, hvad gør man? Skal man virkelig have en hel tavle mere for de ekstra 2 moduler?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok