Hop til indhold

tiwang

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

tiwang's Achievements

  1. hej igen Henning - nej det var bare mig der ikke havde forstået konceptet med flere ure i den samme FB - efter at jeg lige tog mig tid til at studere dette forstod jeg at jeg ikke skulle oprette 2 FB med ur definitioner i men 1 FB med forskellige ure. Dog forstår jeg ikke hvorfor mit setup med 2 FB og forskellige ur definitioner i ikke virkede men formodentlig er det relateret til globale og lokale variable inden under overfladen på vores IHC her. Nu kommer så en anden lille udfordring - nu skal jeg have en ny FB med en PIR sensor som er aktiv mellem 23:00 og 06:00. Det må jeg så lige se om jeg kan få det til at fungere.
  2. hej derude jeg har en lysmåler der trækker en indgang på min ihc controller når det er skumring - mørkt. jeg lader den styre et ugeur - helt std 2.1.02.b hvor jeg har ur #1 aktiv mellem 06:00 og 08:00 og ur #2 mellem 16:00 og 23:00 Jeg har defineret et ugeur til morgen og tilsvarende til aften. Men - det virker på mig som om jeg kun kan have et ur aktivt - enten så tænder lyset om aftenen eller om morgenen - kan nogen fortælle mig hvad jeg gør forkert? ihc hjemme.vis
  3. hej - jeg har lige været igennem samme øvelse - købte en brugt controller m. 6.1 hw og bemærker ligesom trådstarter her at den er langsom i forhold til min gamle ihc 1.0 fra 2001 - men - jeg formoder at det er bare sådan det er da jeg heller ikke har andet en simpel kip - næsten da - men der er ikke andre der har nogle ideer? Er der en special generation af firmware der menes at være årsagen til det?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok