Hop til indhold

mpe030

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af mpe030

  1. Hej, pt bruger jeg en wifi repeater til mit alarmsystem og til min solcelle opkobling. Jeg bruger en netgear løsning med LAN udgang og tænkte at bruge samme løsning til HW6.2 pga afstand osv til min router. En løsning til 279,- og som sparer rigtig meget arbejde i og under rockwool.
  2. Tak Torben32 det var også planen med LAN fra extenderen. Bruger allerede denne løsning til flere andre ting.
  3. mpe030

    HW 6.2 netværkstilslutning

    Nogen der kan fortælle mig om det er muligt at patche en 6.2 controller med en wifi extender i stedet for i en "normal" trådløs router da dette vil gøre min opkobling MEGET nemmere?
  4. mpe030

    Solgt

    Jeg byder 1.300
  5. Hej Torben,Har lige downloadet et standard hus fra LK men er ikke blevet meget klogere. Synes ikke jeg kan se at der står noget om ingang og udgange så jeg kan få ideer til hvordan jeg får lavet programmet til at styre de rigtige ting i huset...MvhMichael
  6. Hej Lars,Det virker ikke rigtigt at vedhæfte en .png fil selvom den er på listen over tilladte filer?Mvh Michael
  7. [attachment]IHC gammel 1.png[/attachment]Nu med fil
  8. hej Lars,Tak for dit svar. Jeg har attached et udsnit af mit gamle program og ser frem til god råd/hjælp da jeg er lidt tidspresset. Jeg venter på en ny controller og skal herefter returnere den gamle som jeg så får 1.500dkk for.Allerede ved første rum - stuen - og sluk alt funktionen gik jeg kold da det gaml FB 8.03.a afviger en del fra det nye FB 1.1.01.d.[attachment]IHC gammel 1.png[/attachment]
  9. Hej,Jeg skal også til at lave nyt program pga skift fra gammel vers 1 til vers 2 og synes det er lidt svært at komme igang. Når jeg kigger på mit gamle program så er FB slet ikke identiske med dem der er i vers 2.Yderligere var der i mit gamle program et overblik over mine ind/udgange til venstre. Hvordan får jeg lagt det ind så jeg kan lave drag'n drop?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok