Jump to content

Tobias Laursen

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Det hjalp at skrive igen og referere til praksis hos Radius og målerbekendtgørelsen. Ikast Energis elinstallatør tager fat i Kamstrup for at få nøglerne
 2. Tak @Lars Jacobsen Jeg kravede mig frem til paragraf 7 her https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/75 og har derfor refereret til det, i mit svar til Ikast Energi, og bedt dem kontakte Kamstrup, hvis de skal have teknisk assistance til hvordan det i praksis gøres. Nogen der ved noget om at se hvilken firmware eller omnipower version man har?
 3. @Asbjørn Hvordan ved man om ens måler fungerer på samme måde som hos Radius kunder? Kan man selv tjekke firmware version? Jeg er hos Energi Ikast, som mig bekendt har købt målere sammen med MV Gruppen. https://www.energy-supply.dk/article/view/457856/jysk_energi_kober_30000_elmalere Min er dog først installeret i 2019, da huset blev bygget. Ikast Energi skrev til mig idag, at de ikke udleverer nøgler - kan jeg henvise til noget om at det skal de?
 4. HejJeg søger ejere af IHC der vil hjælpe mig med mit universitetsstudie i software konstruktion. Jeg er i øjeblikket ved at analysere hvordan man kan interagere med "smart house" installationer som IHC, og vil derfor gerne lave interviews af ejere af IHC installationer. Interviewet tager en halv til en hel time og omhandler hvorledes I bruger systemet, hvilke funktioner I er mest glade for, hvilke forbedringer I kunne tænke jer osv. Jeg håber at høre fra jer.Tobias LaursenVibevej 1147430 IkastTlf 22 36 45 72
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok