Hop til indhold

Thomas J. Rasmussen

Members
  • Antal indlæg

    20
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Thomas J. Rasmussen's Achievements

  1. Hej Lars, Tak for dit svar. Jeg har forsøgt at strikke det sammen med en scenarie FB, Kort/lang FB og 2 stk. Avanceret kip (en til "tænd på timer" og en til "konstant lys" Avanceret kip har jeg brugt for at få on og off pulser til at skifte mellem 20 % og 100 % lysstyrke, så de begge ændres til lav lys styrke, når enten timeren løber ud eller når man slukker igen for konstant lys på 100 %. De 2 mulighed jeg dog mangler er at lyset ikke slukker på det virtuelle skumringsrelæ når klokken bliver 23.30 og man har tændt lyset på konstant høj lysstyrke, samt at kunne slukke direkte for lyset på kontakten når det er tændt konstant uden at skulle bruge "godnat" funktionen (som ikke er umiddelbar nærhed af kantakterne til udendørslyset) Er dette muligt eller kan det strikkes lidt mere simpelt sammen? Udendørslys.vis
  2. Hej, Det er nu blevet mørkt udenfor og fruen vil derfor gerne have lys i vores udendørslamper. Jeg kan bare ikke få det til at virke efter hensigten. Jeg vil gerne have det til at virke på følgende måde: Vi har pt. ingen bevægelses sensor monteret hvorfor det skal virke halvautomatisk. 1. Lamperne tænder på det virtuelle skumringsrelæ på f.eks. 25 % når solen går ned. 2. Vi har kun et tryk til rådighed, hvorfor jeg gerne vil kunne overstyre med et kort tryk så lyset tænder på f.eks. 100 % i 10 min., derefter skal det gå tilbage til de 25 %. 3. Med et langt tryk vil jeg gerne kunne tænde lyset konstant på samme lysstyrke som før, næste gang vi laver et langt tryk skal lyset gå tilbage til de 25 % eller med et kort tryk gå tilbage til de 25 % efter den indstille tid. 4. Lyset skal slukke sammen med godnat funktionen. Har i et god bud på hvilken funktionsblok jeg skal bruge??? Har forsøgt lidt med 1.4.06c sammen med 4.1.5 men kan ikke få det til at virke efter hensigten. På forhånd tak.
  3. Thomas J. Rasmussen

    Rampetid

    Hej i kloge mennesker :-) Er der en venlig sjæl, der vil forklare hvordan rampetid virker på de wireless uni dimmer? Jeg vil gerne lave en senarie på min datters værelse hvor lyset f.eks. starter på 50 % mens vi læser godnat historie, så skal det langsomt skrue ned til f.eks. 15 % over 1 time, efterfølgende skal den blive på 15 % resten af natten. Kan det lade sig gøre? På forhånd tak.
  4. Hej, Jeg har brugt disse fra RS online, STTB 1,5 fra Phoenix Contact http://dk.rs-online.com/web/p/raekkeklemmer-uden-sikring/6483451/ de fungerer fint, men det kan godt være lidt svært at få to ledninger i samme "hul"
  5. Hvis du har Danfoss Termostater og ventiler på dine radiator og gulvvarme vil det være oplagt at benytte Danfoss telestater som disse:Denne til radiator:http://www.danfoss.com/Denmark/Products/Categories/Detail/HE/Radiatortermostater/Termoaktuatorer/Termoaktuator-TWA/088H3121/6eed0a1f-322e-44d2-98bd-c17a5e5dddc7/8f3b0ff5-fc54-4f38-80e0-1f8c36c6dcba.htmlDenne til dine gulvvarmer:http://www.danfoss.com/Denmark/Products/Categories/Detail/HE/Radiatortermostater/Termoaktuatorer/Termoaktuator-TWA/088H3110/6eed0a1f-322e-44d2-98bd-c17a5e5dddc7/18b7771e-2756-4581-b7cb-cc3212582deb.htmlDer findes også andre mærker der med et overgangsstykke kan monteres på en Danfoss ventil, men efter min mening er det bedst at anvende samme mærke som ventilen.
  6. Jeg vil teste begge version for at se hvad der virker best, når jeg lige får installationen lavet færdig Tak for hjælpen.
  7. Version nr. 2 virker helt efter planen. MANGE TAK for den hurtige hjælp.Det var godt nok kun planen at annulleringstiden skulle gælde for fremløbsføleren, men det er ingen ulempe at der også er forsinkelse på telestaten til VVB,så kan temperaturen nå at "stabiliserer" sig inden den lukker.
  8. Det virker lige efter hensigten, rigtig fint men kan det laves sådan at Alarm for lav fremløbstemperatur først udløses når annulleringstiden på fremløbsføler er udløbet, og der ingen annulleringstid er på beholderføleren. På forhånd tak.
  9. Fik ikke vedhæftet den rigtige fil type. VVBstyring.zip
  10. Jeg har forsøgt mig med at programmerer min egen varmvandsbeholder styring, men mine evner rækker ikke så langt at jeg kan få alle funktionaliteter til at fungere rigtigt. Planen var at montere en føler i VVB og en føler på fremløbsrøret, samt en telestat på fremløbet til VVB.Når temperaturen i VVB falder til f.eks. under 45 grader skal telestaten åbne og når temperaturen igen kommer op på f. eks. 55 grader lukker den igen. (Denne del har jeg fået til at virke)Hvis fremløbstemperaturen i anlægget er mindre end den indstillede værdi f.eks. 45 grader fordi stoker fyret er gået ud, så åbner telestaten ikke, selv om VVB er ved at blive kold (denne del har jeg også fået til at virke)Nu kommer det så hvor jeg selv kommer til kort:Jeg vil gerne have en annulleringtid på fremløbsføleres så det varme vand fra stokerfyret kan nå at cirkulerer ned til VVB inden føleren lukker f.eks. 2 min. (stokerfyret står nemlig i en udebygning)Samtidig kunne en udgang til viewer/email/sms funktion være godt når fremløbstemperaturen kommer under den indstillede værdi og ligeledes når fremløbstemperaturen kommer over den indstillede værdig igen.Som en sidste funktion kunne en indgang for "energi" fra master styringen være lækkert, så VVB kun holdes varm når vi er hjemme eller som alternativt helligdag/fridag styring. Håber i har tid og lyst til at hjælpe med funktionsblokken. Med venlig hilsen Thomas.
  11. Der findes vist igen tegning der fortæller hvilke farver, der bør anvendes til henholdsvis ØV, ØH osv. men en anden bruger har i dette link beskrevet hvordan han plejer at gøre:http://www.ihc-user.dk/index/generelt/generelle-sp%C3%B8rgsmal/retningslinjer-for-kabling-af-svagstr%C3%B8mstryk Eller er der dette diagram til IHC alarm: afs4bilag17principdiagramtyveri-storogrgalarm.pdf
  12. Jeg har regnet med at bruge model AF fra Zigzag i alle rum, undtagen badeværelset hvor jeg vil bruge model E med fugtføler der også kan styrer ventilatoren. Følerne monteres i en dåse i loftet, hvor der er til at trække nye kabler rundt. netop fordi jeg ikke fik trukket rør med rundt inden gulvet blev støbt og væggene vandskuret.
  13. Jeg har fulgt lidt med i tråden og du efterspørger et billigt sted at købe ICH komponenter. BilligIHC er de billigste til tryk, dåser og stikkontakter.men sprinklertest.dk er billigst med controller, input, output og wirelessefter hvad jeg har kunne finde af priser..
  14. Tak for hurtig svar. Så vil jeg prøve med Malmbergs aut. sikringer og HPFI, så er der også lidt mere luft til npget IHC tilbehør
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok