Hop til indhold

Peter1354922302

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Peter1354922302's Achievements

  1. Men hvis systemet giver så meget varme at gulvet når at blive koldt når rummet er i temperatur, så er det nærliggende at tro at rummet bliver for varmt hvis man vil vedligeholde en bestemt gulvtemperatur.
  2. Udover at justere din fremløbstemperatur ned burde du også have mulighed for at justere flowet på de enkelte kredse, derved kan du holde gang i kredsen længere imod at få en større afkøling af vandet.Umiddelbart hjælper en gulvføler vel ikke på dette problem da rummet sikkert vil blive meget varmt hvis man vedligeholder f.eks 25C gulvtemperatur.
  3. Som Bjørn Afzelius synger, alting kan gå itu...
  4. Jeg har også forsøgt at fjerne batteriet fra begge tryk. Men de er helt døde.Jeg har indtil videre ikke gjort andet end at have kontaktet LK.Trykkene er ikke i brug lige i øjeblikket pga. noget renovering, men når jeg skal bruge dem igen har jeg tænkt mig at købe nogle nye, de er 3-5 år gamle, så der er jo ikke garanti og hvis LK ikke mener det er et generelt problem de skal involveres i, så er der nok ikke så meget at gøre.Grunden til at jeg kontaktede LK var at det skete med to tryk inden for få uger.
  5. Problemet er at der ingenting sker når man trykker på A, hverken ved kort tryk eller tryk over 5 sek. Der er intet liv i diode B.
  6. Jeg har prøvet det samme med to tryk.Jeg har wireless i hele huset, de to af trykkene holdt lige pludseligt meget kort på et batteri. Efter sidste batteriskift var de helt døde.Jeg havde fat i LK da de har opført sig ens de to tryk, men de siger at de ikke kender noget til problemet.
  7. Listen angiver ikke antal, mon ikke der er mere end 1 output-modul 230V f.eks?Hvis der ikke er klargjort til alarm med den nuværende installation, så skal der trækkes en del ledninger, så medmindre man virkeligt vil det anser jeg det ikke som værende en udbygningsmulighed.Til gengæld kan man vist få nogle andre alarmer man kan få til at spille sammen med IHC, dog ikke i samme omfang som IHC alarm.
  8. Jeg har endnu ikke selv rodet med varmefunktionerne, det kommer snarest. Men kan disse ikke kun give on / off signaler til telestater mm.Hvordan styrer du dine ventiler med PID, kan dine ventiler tage 0-10V signal?Mit umiddelbare bud er at de funktioner du efterlyser er noget mere avancerede end hvad IHC tilbyder, men så på den anden side, så lyder det også til at du stiller lidt større krav end hr. og fru. Hansen!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok