Hop til indhold

Kent Erichsen

Members
  • Antal indlæg

    23
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Kent Erichsen's Achievements

  1. Sonos, Er det ikke de der dårligt designede minianlæg??Hvor kommer IHC ind i forhold??Det skal vel "bare" være noget som virker ligesom sceneview, og ikke så dårligt som websceneview via et website på en server/pc enten baseret på linux eller windows.
  2. Joint venture er da helt perfekt.Specielt hvis det er noget vi kan deles om, og alle få gavn af undervejs.Der er sikkert tusinde der synes at websceneview ikke er helt godt nok.
  3. Ja præcis, og det var også det jeg forsøger at få nogle eksempler på.Hvorvidt folk så er villig til, at dele deres hjemmeudvikling må tiden jo så vise. Men det synes jeg ikke plejer at være noget problem i et community som dette.Så derfor ville jeg gerne se, hvad folk har lavet. Lidt ala "Vis mig din IHC tavle".
  4. Hej,Jeg har kikket lidt på de .NET eksempler der ligger herinde. Primært MikkeIS' PHP.Jeg har ikke lige fundet ud af hvorvidt det giver en lækkert visuel fremtoning, som Visility løsningen.Er der nogen der kan vise nogle fede løsninger frem (med screenshots)??Jeg har IHCRemote til iPad/iPhone, men det er jo ikke ligefrem visuelt, men blot en mulighed for remote control, som jo også er godt nok. Jeg vil bare gerne have den visuelle effekt, som f.eks. SceneView kan give. WebSceneView er ikke særlig lækker, da den ikke opdatere status (on-the-fly), og man skal ind i en underdialog for aktivere tryk osv.
  5. Kodetastaturet har en grøn og rød lampe, som lyser rødt når alarmen er tændt, og grøn når den er frakoblet.Den kan så også blinke i forskellige mønstre.Det er for mig nok til at kunne gå ind og ud.I soveværelset har jeg blot lavet en modificeret sluk-alt. Så den slukker lyset alle steder pånær børne og soveværelset. Så er status på de enkelte udgang uden betydning, hvis du kan følge mig.4 dioders trykket kan jo benyttes til hvad man synes. Det er jo blot et tastatur med 2 røde og 2 grønne lamper i FUGA ihvertfald. Jeg har læst at nogle endog benytter et 6 tasters tryk til at tilslutte og frakoble alarm med. Altså vha. en kombination.Jeg benytter selv ikke indvendige status på alarmen. Det er ret ligegyldig for mig, da alarmen er gået, hvis jeg kan se status'en indvendig. Udendørs kan jeg se det på kodetastaturerne.Jeg ser lige om jeg kan finde den side igen! Der er nu en hel del forskellige producenter.
  6. Jeg tænker, at det er lidt oldschool at lave et panel med LED'er. Det gjorde man jo også i det tyvende århundrede.Det kunne være lidt mere fleksibelt og lækkert med en iPad eller indbygget (O)LED skærm, så du har mulighed for at styre alt herfra. Desuden så sparer du et 24v output modul (ikke at det koster specielt mere :whistle:)Der findes en lang række producenter af computere til indbygning i mur.Jeg har 3 børn, og det med skalsikringen fungere hos mig kun i princippet. Vi bor i et ét planshus, og ungerne åbner og lukker vinduerne som de lyster. Det betyder, at min alarm desværre ikke kan være aktiv mens vi er hjemme. Det giver simplethen for mange fejlalarmer med 105db indenfor og 110db udenfor. Ikke noget naboerne er for glade for :woohoo:.Hvis tanken er, at du skal have alle soverum og et toilet på første etage. Så er en skalsikring på stueetagen nok perfekt. Eventuelt kombineret med PIR. Dog er køleskabet også et eftertragtet bytte for ungerne om natten, når de skal have en kop mælk :blush:
  7. Det virker 9 ud af 10, og dermed altså ikke altid.Jeg ser problemet med at status er forkert på en udgang. Så ser jeg også at tænd ikke altid virker, og prøver jeg så sluk og så tænd igen, så virker det.Så det virker ikke helt godt :dry:
  8. Jeg benytter selv både "1.4.01.f Lys styret af PIR med mulighed for Udelys, ur,skumringsfunktion og konstantlys." og "1.2.06.d. Aftens lys - med dimmer, PIR og skumringsrelæ" og kan ikke genkende det problem.Er det en af dem du benytter??
  9. Jeg har en iPhone4 og har bemærket visse "sjove" ting.Det jeg har kunnet konstatere er, at applikationen tager ret lang tid med Edge forbindelse inden den skifter fra tændt til slukket eller omvendt.Det kommer, men kan dog tage 10 sekunder. Det virker imidlertid ganske hurtig, hvis jeg er hjemme på wireless lan.Det virker så i princippet for mig, dog noget langsom når mobilnettet er langsom, som f.eks. med edge forbindelse (E i displayet).Jeg får dog CONNECTION TIMEOUT til tider, og så ryger de ud af sync. Det sker, når jeg trykker for hurtigt på flere ting. Som om at den ikke kan følge med!Applikationen går også ofte ned, så den blot lukkes.Jeg benytter version 1.2.2 af IHCRemote, og 2.7.4 på controlleren.Så savner jeg vildt at man kan få SceneView på iPhone telefonen :dry:
  10. Ahh.... nu er jeg med.Det er ikke de 4 FB's sammensat, som jeg benytter. Jeg har ikke rigtig set værdien i de 4 FB'er i forhold til kun at benytte 6.2.01 alene, da jeg ikke har zoner. Dog er der måske en lille værdi alligevel, da 6.2.01 som standard mangler noget omkring at binde email afsendelse op på!Jeg benytter følgende indtil videre:6.2.01.f. Tyverialarm med 10 stk PIR, skalsikring og forbikoblerzone. Til- og frakobling inde.4.1.01. AND ("Og"- blok) (til sabotagekreds)Som aktivere:6.3.02 Hjemmesimulering2.1.02.a Uge - døgn - hverdag/weekend UR4.1.11.a. Blink functionSamt pulser:4.1.16. Sluk alt - Fremkald Scenarie
  11. Hej,Jeg har skrevet en tråd omkring Blink af 230V, som ikke sættes korrekt.Det bevirker, at scenarier ved alarm senere ikke afvikles, da udgangen forbliver ON.Det har jeg så rettet i 2 situationer, hvilket gør, at jeg så er glad for den FB 6.2.01.f.!
  12. Tak for hjælpen. De nye er så grimme, så jeg nøjes med invertering af signalet, som jeg har sat op, da larmen var skrækkelig i længden :dry:
  13. Jeg har fået IHC for 10 år siden, og har derfor kørt med en gammel controller.Jeg har nu investeret i en række nye komponenter, deriblandt en ny controller.I den forbindelse er programmet helt nyt, og jeg benytter derfor de nye funktionsblokke.Der er så et lille problem med mine røgalarmer. De ser ud til at sende 0V og ikke 24V konstant, og så 24V ved røgalarm.Det er ikke som funktionsblokken forventer, og mit spørgsmål er så derfor, hvorvidt det er muligt at få et produktblad for 120B1265, samt eventuel mulighed for at inventere det signal på røgalarmen, og ikke i programmet. Iøvrigt benytter jeg FB "6.3.04.b. Røgalarm".Jeg kan godt li’ ideen om, at der ikke er alarm, så længe der er 24V på systemet. Det betyder jo også at ledninger osv. er intakte!!Nogen der kender produktet, og ved hvorvidt man kan installere den således, at den sender 0V ved røgalarm og ikke 24V som nu??TIA
  14. Ja korrekt. Det var modem-afstilling, hvor det virker "Blink af 230 V lys" er ON, og ændres ikke ved afstilling.Så hvis man har links til senariet, er der 2 muligheder.Benytter du sluk alt, og går i byen dagen efter, så ændres "Blink af 230 V lys" IKKE ved alarm, og lyset tændes slet ikke.... smart :dry: Scenariet styres nemlig af "Blink af 230 V lys".Linker du derimod direkte til "Blink af 230 V lys" og ikke scenariet, så er lyset jo ON konstant, indtil du manuelt ændre den
  15. Det er en bommert.Du kan jo slet ikke slukke lyset! Da udgangen konstant er ON.Iøvrigt så virker det fint, hvis du bruger indgangen for tastetryk afbrydelse, men ikke kodetastaturet. Så ikke meget konsekvens, og igen en klar fejl.Hvor skal det sendes til? Jeg har nemlig ikke skrevet det direkte til LK!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok