Jump to content
IHC-User.dk

Steen Krogh Jensen

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. Der skal lyde en kæmpe tak til Klaus fra Zigza, som har lavet en ny (og mindre følsom) sensor. Nu virker alt som ønsket.
  2. Jeg har købt en Zigza læk sensor type G, som skal melde hvis der kommer vand i min kælderskakt, så jeg kan gå ned og tjekke flyderen på min dykpumpe og starte den igen. Sensoren ligger udendørs. Den er lidt for følsom, da den melder vand ved kondens (Ulven kommer – ulven kommer)! Nogen ideer til at nedsætte følsomheden, således at den skal være ”neddyppet” i vand før den slutter indgangen?
  3. Jeg har selvfølgelig fået fat i et SIM-kort fra Oister, som ikke virker :-(. Eksisterer der en liste over SIM-kort (tele-udbydere), som virker i SMS-modemet? Er der nogen, som kan anbefale et billigt (SMS) abonnement, som virker? På forhånd tak.
  4. Meget mystisk! Hvis jeg prøver at starte Sceneview fra Controller forsiden først kan jeg ikke logge ind. Hvis jeg starter SceneDesign, logger jeg ind uden problemer. Mens den er åben, kan jeg også logge ind på Sceneview!! Detr samme gælder ServiceView. Er der nogen der kan komme med en forklaring? -> Ole: Det er det samme på port 443 og port 4430. -> Lars: Kan du tjekke om det samme gælder for dig. Din bruger er stadig den samme! (på forhånd tak).
  5. Jeg er enig i at netværksopsætningen burde være OK. Har du kommentarer til min DNS opsætning? Brugeren "Steen" er oprettet som administrator. Reset users har jeg prøvet - se øverst i denne tråd! Jeg må prøver at oprette et par andre "testbrugere".
  6. Tak for alle jeres svar. Jeg har prøvet at ændre port 443 til 4430 uden succes! Lars nævner noget om min DNS. Den er her: Når jeg udefra taster min IP-adresse kommer følgende: Når jeg trykker på Sceneview loader den rigtigt: MEN, så kommer balladen. Login af bruger mislykkedes: ØV Alt ser rigtigt ud, men kontroleren "kender" mig ikke. Giver det mening at resette controlleren med reset_factory_default.zip ?? Jeg forstår ikke helt det Ole skriver om WAN til LAN!
  7. Hej Ole og Lars. Jeg har givet tilladelse til at kunne bruge f.eks. vieweren udefra (Clip_2). Jeg har også forwarded port 80 og 443 (Clip). Jeg har tidligere haft det til at virke, men har for nylig fået ny router fra TDC (Homebox). Så jeg er lidt på herrens mark! mvh. Steen
  8. Jeg har problemer med at logge ind "udefra" (se vedlagte billede). Når jeg skriver min IP-adresse kommer startbilledet fint frem. Jeg kan sagtens logge på controlleren med USB, LAN og wireless derhjemme, men kan ikke komme på udefra! Er der nogen, som har løsningsforslag til dette? Jeg har forsøgt at resette brugere på controlleren vha. reset_users_access_control.zip uden at det hjalp. P.S. Jeg kan godt logge på min NAS udefra uden problemer!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.