Hop til indhold

Due78

Members
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Due78 last won the day on May 12 2022

Due78 had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Due78's Achievements

  1. Due78

    IHC tablet

    Takker for ideerne. Men syntes jeg har været den hele igennem selv og med LK support på TeamViewer
  2. Due78

    IHC tablet

    Ok. Jeg forstår sku ikke rigtig hvad der sker.
  3. Due78

    IHC tablet

    Ok, det lyder super. Har du lavet nogen ændringer for at få det til at kører?
  4. Due78

    IHC tablet

    Takker for svar, det bekræfter min egen ide... Snakkede igen med deres support i 40 minutter i går uden løsning. Det er som om de ikke vil indse der er et problem. LK´s sidste løsning var at indsende controller og tablet til dem, så de kunne afprøve på deres eget netværk.
  5. Due78

    IHC tablet

    Dem har jeg snakket med 4 gange og de påstår at det ikke er IOS, men de er ikke kommet med en løsning, desværre... Jeg har dog selv en ide om det er IOS som er problemet, da jeg har prøvet 11 forskellige netværk og controllere, alle virker med en Ipad med IOS 13 og ingen med den nyeste ISO.
  6. Due78

    IHC tablet

    Det er en visual 3 controller med den nyeste firmware
  7. Due78

    IHC tablet

    Hej Er der andre der har problemer med at koble på IHC tablet fra en IPad med IOS 15.4.1 den nyeste? Har ingen problemer med en IPad med IOS 13.3.1 Har prøvet 11 forskellige installationer, alle med samme problem. Håber der er en der kan hjælpe..
  8. Hej jeg tænker at sælge mine IHC komponenter. Listen er opdateret med flere dele og billeder, da jeg har demonteret hele min installation, noget er helt nyt og andet er kun brugt ganske kort tid, alt fungere selvfølgelig. kom gerne med bud. Så finder vi en pris. 1 stk visual 2 controller 1 stk wireless 4 tryk 3 stk wireless dimmer lampeudtag v.2 2 stk kombi relæ 5 stk wireless kombi dimmer 4 stk wireless uni relæ 1 stk power 15w Se evt. billederne
  9. Super....Mange tak for hjælpen, det var lav energi pærer der var problemet. Havde jeg ikk tænkt på. Det var dejligt at finde problemet efter lang tid, hvor jeg har prøvet alt muligt.
  10. Hej tak for budet.Men da det er en kombiafb og en wireless stikk så er der ikke brugt udgange?
  11. Håber i kan hjælpe?Har ihc i mit hus, både wireless og fortrådet.Har en kombi afbryder i mit køkken som styrer 4 ting, men 2 af tændingere tænder i viewer igen kort tid efterman har slukket dem??Den ene er en wireless stikk og den anden er mit lys.Det er begge 2 simpel kip tryk.Problemet er når man slukker, så tænder de i viewer igen, dvs man skal trykke 2 gange for at tænde igen?
  12. Due78

    Udv. lys

    Hej håber i kan hjælpe??Jeg vil gerne have hjælp til hvilken funktionsblok jeg skal bruge til at styrer mit udv. lys.Det skal være tændt fra kl 16.00 til 23.00 hver dag men kun når det er mørk nok (skumringsrelæet giver lov)Men skal også overstyres af en pir hele døgnet.Har prøvet med 1.4.01 men der er ikke noget ur og indstille?
  13. ok det prøver jeg lige..
  14. ja det troede jeg også, men det kan jeg ikke få til at virke:angry:
  15. Søger lidt hjælp til hvilken funktions blok jeg skal bruge for styrer en wireless uni dimmer med et 4tryk?Skal være igemmen controller og ikke bare så de linkes sammen.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok