Hop til indhold

Chris Nielsen1354922272

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Chris Nielsen1354922272's Achievements

  1. Jeg vil også mene at et "lang tryk" på evt. 2 sek. er vejen frem.. 2 sek er nok til at man har børn som kommer til at trykke "forkert".. Chris :cheer:
  2. Hejsa,Har tidligere set på LK's hjemmeside, at man kan se hvem der ringer på døren via sit TV. Dette kræver et kamera og en modulator (LK), og begge dele har jeg..MEN :ohmy: Der er bare ikke nogen "brugervejledning" til hvordan man skal montere det via tavlen. Jeg har en formodning om at modulatoren skal sidde i tavlen (via net modulet)..Ydermere, så har jeg testet det og har fået et testsignal frem, men ingen hul igennem fra kameraet (som også virker)..Nogle gode ideer...??? :woohoo: Chris
  3. Tak for svarene... Jeg har fået det til at virke...C :cheer:
  4. Det er sgu da ikke nemt at uploude billeder til denne side...Chris
  5. Billeder af min tavle på 2x2 meter...Og en masse teknik...
  6. Har prøvet men det virker heller ikke.... Den Downloader en fil (.jnlp), som skal åbnes med "Java"... Chris :S
  7. Hejsa,Har en Nokia5800, hvor på jeg gerne vil kunne bruge mit Sceneview.. Dette kræver et Java program, men åbenbart et specielt program. "Java Lite Symbian S60"...??? Kan ikke finde et link på nettet. Nogle gode råd...??? Mvh - Chris :dry:
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok