Hop til indhold

Michael Madsen

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Michael Madsen

  1. Jeg har IHC controller Visual 2 - HW 6.1 Jeg har aldrig oplevet at den skal genstartes. Jeg har lidt på fornemmelsen at den engang imellem genstarter sig selv (måske cirka en gang om måneden). Jeg har installeret en Virtuel Windows 7 med en særlig version af java, så jeg har en chance for at komme ind og lave ændringer, hvis det bliver nødvendigt. Men generelt set holder jeg mig fra at lave nogen ændringer i IHC Visual programmet, som jeg betragter som noget nær det mest hjernedøde stykke software jeg nogensinde har oplevet. I stedet har jeg installeret openHAB og styrer de forskellige funktioner derfra.
  2. Jeg har 2 stk. Dimmer UNI400, som er sat op til hvert sit lampeudtag i stuen. Jeg kan fint styre dem med et trådløst tryk (tænd/sluk/op/ned). Jeg har installeret openHAB, da IHC's egen grænseflade er svært forældet (Jeg har IHC Visual Controller (med Viewer) - hardware version 6.1). Mit spørgsmål er om det er muligt at styre lysniveau via openHAB? Allerhelst så jeg at openhab kunne repræsentere dimmer som en Dimmer fra 0-100, så man i et scenarie kunne sige: Dimmer1.value = 40 Men alternativt, hvis det er muligt blot at fremkalde forskellige for-programmerede niveauer.
  3. Hmm....I serviceview er der kun nogen meddelelser om lavt batteriniveau på nogen wireless tryk.Jeg *har* prøvet at "simulere" en alarm - ved at jeg først slog den interne lydgiver fra og uploadede dette projekt til controlleren. Jeg har udelys til at blink ved alarm, så jeg kunne se at alarmen *var* gået, men modemet reagerer overhovedet ikke.
  4. Hej IHC brugere,Jeg har lidt problemer med at få alarm / modem til at fungere sammen. Jeg ønsker at hvis alarmen går (indbrud) skal modemet ringe op til min mobil telefon. Jeg har forsøgt at teste dette, med intern lydgiver deaktiveret, men den ringer ikke til min telefon.Problemet er at jeg ikke aner hvor jeg skal starte fejlfindingen.Er det muligt at teste om modemet overhovedet virker?Mit setup er som følger:IHC Visual 2.0 (fw: 2.7.144)RS485 modem ?4 styks PIR inde i husetPå forhånd tak...
  5. Hej thomasblTak for dit svar.De to indlæg var faktisk ikke ens. Det ene (dette) går ud på om det udstyr jeg har fået er forkert i forhold til at bruge sparepærer.Det andet går (gik) ud på hvad man så skal have i stedet for.
  6. Slet ingen der kender til sådan noget???
  7. Da vi byggede nyt hus for snart 2½ år siden, fik vi selvfølgelig installeret et IHC system med controller, viewer, wireless osv.Efterfølgende fik vi så til 2 lampeudtag i stuen, monteret 2 styks LK Dimmer 400 UNI så vi kunne skrue op og ned for lyset i stuen hvis man f.eks. skulle se film.Jeg gjorde dengang opmærksom på at vi regnede med at der skulle monteres et par dimmable sparepærer i de to lampeudtag (de var lige så småt ved at komme frem).Der har i nu lidt over 2 år siddet to styks sparepærer af mærket Gowena (FlexDIGIT 20W) - dem faldt jeg over i Silvan en gang. De har virket upåklageligt i 2 år, hvorefter de begyndte at stå og blinke hvis man skruede dem for meget ned. Derefter blev det værre og værre, og nu virker de slet ikke.Nu er de to dimmere så stået af - eller hvad de er. De kan i hvert fald ikke rigtigt dimme mere. Jeg har haft en alm. gammeldags glødepære i og man kan se at selv når man skruer helt op, kommer der kun en svag glød.Er det nogen forkerte dimmere jeg har fået?Er det netop det mærke (Gowena) af sparepærer der ikke virker til disse nymodens dimmere?Hvis ja til nogen af ovenstående, hvilken dimmer/sparepære skal man så have fat i?På forhånd tak
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok