Hop til indhold

Kristoffer1354922255

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Kristoffer1354922255's Achievements

  1. glæder mig til at installere min nye dejlige ( dyre) tavle
  2. Diagram..? hvad er det præcis du gerne vil?
  3. Du skal fra din controller over igennem et 24v output til at styre din dimmer
  4. Men hvordan skal det monteres. Der er 8 ledninger på det trådlæse input... hvor hvert er de 4 inputs hører sammen parvis. kan man samle alle ledninger fra det ene par og kører som nul på trykket?
  5. Hej forum...Er ved at lave en ihc installation med opus 66 svagstrømstryk. Nu her til aller sidst ønsker kunden/vennen så et ekstra tryk hvor intet kabel er.Mit spørgsmål er så: kan man få monteret et puck input så jeg kan få alle 4 input til at køre på et 4 taste opus tryk?Ville gerne holde det i opus fremfor pludselig at have et wireless fuga tryk.
  6. Hej...Vil gerne lige undersøge hvilken måde i mener er bedst til at dæmpe 12v spot igennem ihc?
  7. Hej..Skal bruge et voice modem fra en tidligere installation i en ny install. Vil så gerne vide om man på nogen måde kan resette modemmet så den originale tale kommer tilbage??
  8. Hej. kan man bruge en pir sensor sammen med et wireless tryk. det skal virke uden controller. Man skal kunne slukke for pir samme tænde for konstant lys. Er det muligt?
  9. Har brugt funktionsblokken 1.2.03.d og dset virker bare. det var næsten så simpelt at jeg var lige ved at gøre det svært for mig selv. 1000 tak for hjælpen!!!
  10. Hej...Jeg forsøger at finde en blok der kan dæmpe et wireless lampeudtag med 1 tast.Jeg har læst nogle af de andre tråde, men kan ikke finde de funktionsblokke til download hos lk
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok