Hop til indhold

Thomas Mouridsen

Members
  • Antal indlæg

    39
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Thomas Mouridsen's Achievements

  1. Hej Jeg har en HW6.1 controller der hele tiden genstarter, det vil sige at i dag har den nok gjort det mindst 5 gange, den har i lang tid gjort det måske et par gange om måneden, men de sidste uger er det blevet mere hyppigt, og altså helt galt i dag. Jeg tænkte om det måske er et problem at jeg bruger et input til at tælle pulser fra solcelle produktion, (det er noget med at sådan en IHC controller ikke er så god til det) men selvom jeg fjerner det i programmet genstartede den stadig. Den har hidtil kørt med FW 2.7.220 nu har jeg degraderet til FW 2.7.199 og håber det hjælper, er der andre bud? :-)
  2. Nu sidder tavlen jo ikke i en dybde på 55cm men kun ca. 25. dvs. at der ikke kan stå noget foran og alt er let tilgængelig. Men jeg giver dig ret i at der kan være tvivl, og reglerne er ikke særlig godt beskrevet, hvis du spørger mig.
  3. De er 25x40 Den er købt ved el-grossist Lemvigh-Müller men netbutikker har den også: mener det er denne: EAN nummer: 3245066361017
  4. Ja når den går OFF er det fordi den bliver brudt et sted i systemet, men den giver nok kun en alarm hvis det sker når alarmen er tilkoblet, hvis fejlen opstår når alarmen er frakoblet, laver den nok bare en spærring på tilkobling. Men det har jo noget at gøre med den funktionsblok der er brugt. Du skal rundt til alle dine alarm enheder og måle på din sabotage kreds for at finde fejlen, evt. "luse" dem over en efter en for at finde ud af hvilken der fejler (men det er noget bøvl at fejlfinde på, når du kun har fejlen engang imellem) Hvis du lige nu og her har brug for at kunne tilkoble uden fejl, kan du vælge at pille ledningen af på det input hvor den sidder, og sætte indgangen til ON (som du skriver du har gjort, for når ledningen er pillet af, vil den forblive ON) Evt. kan du prøve at ligge en funktionsblok ind hvor du logger hvornår inputtet skifter fra ON til OFF, eller koble den på en udgang på en lampe så du bedre kan se hvornår det sker.
  5. Der er vel en fejl på din sabotagekreds, sabotagekredsen er jo en serie forbindelse gennem alle de komponenter du har der har med alarm at gøre, så at hvis et kabel klippes vil du få fejl på sabotagekreds. At du kun har fejlen nogle gange tyder på en dårlig forbindelse, måske en ledning der sidder dårligt eller lignende. Hvor mange alarm komponenter har du? Har du nogen tegning eller lignende over hvordan din alarm kreds er lavet?
  6. Ser godt ud, vi glæder os til at se mere.
  7. Hej Mig bekendt findes der kun denne med dioder i begge sider, i Fuga serien: http://www1.lk.dk/servlet/context?n1=14&n2=1400&n3=1435&n4=1494&n5=1078 Der er placeret 2 røde lysdioder i venstre side og 2 grønne i højre side
  8. Får vi også udlæsning af tæller mm. på IHCRemote ?
  9. Hej Rasmus Har brugt følgende: Elnummer: 1086009639 Dataudtag CLIC'LINE STP/UTP T7 8 stik 1017035766 CLIC'LINE® kanaldåse 2 modul 1017023493 CLIC'LINE® ramme for 80 mm front 2 modul 1088002935 Actassi Kobber Kat. 5E konnektor UTP Elnumre kan søges i LK's katalog: http://www1.lk.dk/katalog.jhtml
  10. Jeg har rodet lidt med en varmeberegning, Det nye Multidim3 fra LK kan jeg ikke få til at beregne på IHC komponenterne, selvom de er i databasen. har forsøgt mig med gode gamle Elkat 4.1 og der kan jeg godt komme frem til en løsning der hedder godkendt Hvis jeg regner lidt på den manuelt kommer jeg frem til følgende: UG150-18 Maks. effekttab 35W Reduktion pga. 4tavler = 0,9 Altså maks. 31,5W Maks. Samtidighedsfaktor (SF) PSU 12W 0,8 9,6W Jeg regner med 80% belastet CONT 3,5W 1 3,5W In3mA 1,1W 0,5 0,55W Alarm + PIR der er nok ca 50% aktive In24mA 9,4W 0,1 0,94W Til tryk, tjaa 10% det er ikke så tit man trykker på flere knapper samtidig In24mA 9,4W 0,1 0,94W Out8 8,3W 0,4 3,32W Primært til LED i tryk, ca 3 samtidig det er ca 40% Out8 8,3W 0,4 3,32W Out8 8,3W 0,4 3,32W Intern ledning 15% 3,8W Total 29,3W Med sådan en beregning er selvfølgelig taknemmelig med en SF der kan "skrues" på indtil man er tilfreds Men helt galt syntes jeg ikke det er, eller hvad siger i? regner jeg rigtigt? Men hele grunden til de sidder i samme tavle er at i tavlen ved siden af har der siddet flere lysdæmpere tidligere, derfor har jeg holdt så få komponenter i den tavle som muligt.
  11. Syntes det var nemmest at lave huller nok, og opmærke dem selvom de ikke er i brug, i min el dokumentation springer jeg bare de kabelnumre over som pt. ikke er i brug. Men ja, jeg bør vist tætne hullerne indtil de evt. skal bruges. Omkring fastgørelse, så sidder der to gitterbakker på bagsiden som kabler kan stripses til.
  12. Hej. Jeg har uploadet billeder af min IHC tavle i galleriet. Kom gerne med kommentarer på tavlen Tavlen er oprindelig installeret i 2008 og er udbygget/ombygget lidt hen ad vejen, senest har jeg tilføjet kabelkanaler til svagstrømsdelen. Tavlen er forsynet med 13A automatsikringer, det ved jeg godt ikke er helt korrekt, overvejer at få dem skiftet med 10A. Som det kan ses på billederne er tavlen indbygget i et skab med fremrykket bundplade, som er tilgængelig under hvis man tager hylderne ud, og oppe fra kan der fjernes en plade så kabler kan tilgåes her fra. Tavlen sidder ikke ret dybt i skabet og er derfor let tilgængelig. Efter jeg installerede den i 2008 er jeg kommet lidt i tvivl omkring reglerne for tavler i skabe, hvordan tolker i reglerne? mener i det jeg har lavet er ok?
  13. Thomas Mouridsen

    IHC Tavle

    Et par billeder af min IHC tavle
  14. Har i dag observeret noget nyt. Lige efter en genstart virker visningen af # funktioner. ( se billede ) Ca. 10 min. senere når jeg igen logger ind virker det ikke. ( se billede ) Der må ske noget mærkeligt i min controller Teksten ser også lige mærkelig ud, som om den er for lang, hvad skyldes det?
  15. Så fik jeg rodet lidt videre med mit problem. Jeg har nyeste firmware. Jeg har nu prøvet at uploade et nyt tomt projekt til controlleren, kun lige med et par funktionsblokke i så der er nogle # funktioner jeg kan få vist, og nu virker det... Når jeg så uploader mit normale projekt igen virker det ikke. Der må altså være noget i mit normale projekt (.vis filen) der ødelægger visning af # funktioner. Giver det nogen mening? Tror i det kan rettes? eller er der kun at bygge en ny projekt fil op fra bunden? Thomas
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok