Hop til indhold

Kenn Nilsson

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Kenn Nilsson's Achievements

  1. Hjælp !!Jeg vil gerne have IHC antenne løsning, da jeg nu har lavet IHC net løsningen.Men hvad dælen skal man købe, der er jo mange moduler at vælge i mellemI første omgang havde jeg tænkt mig at modtage tv fra antenne, i første omgang de gratis, måske senere boxer. Engang når jeg bliver rig kunne det evt. blive fra fiber net, som tilbyder en analog udgang. Det kunne være fint at jeg kunne nøjes med en dvd afspiller i stuen, og kunne se signalet i soveværelset og måske i et par andre rum.Nogen der kan beskrive forskellen mellem disse?IHC NET ANTENNE MULTIMEDIA A111-00 MODUL 1088007697IHC NET ANTENNE MULTIMEDIA A111-65 MODUL 1088007707IHC NET ANTENNE MODUL A110-30 M/RETURVEJ 1088004797Og har jeg brug for denne?IHC NET AV-COMBINER C-110-3,3 IND 1 UD 1088004810Og hvad med disseIHC AV-MODULATOR AV110-1B 1 INPUT (findes vist i flere udgaver med flere ind og udgange)IHC NET MODUL AV-MODULATOR A111-4, 4 KANALE STEREO
  2. Der findes så vidt jeg kan se to slags Output 400 moduler, hvad er forskellen820 B 1028 og 120 B 1027. Hvad jeg kan se er en af forskellene at 820 B 1028 kan trække 16A, men hvad ellers?
  3. Nej der er kun en fase en nul og en jord i det kabel jeg har lavet i min test opstilling. Ved en almindelig installation har jeg aldrig set at man ikke kan slukke helt for sit lys eller har sjove lyde fra sine lyskilder. Jeg gætter på at det er relæerne der er problemet, og at det må være et generalt problem. Jeg har da ingen interresse i at gå over til glødepære.
  4. Det med lange parallelførte ledninger tror jeg så ikke på da jeg kun har et output og kun brugt 3 udgange som går hver sin vej. Har prøvet at skifte modulet her til aften, samme problem. Lavenergi pærne har stadig en svag tikken når lystet er slukket.
  5. Kenn Nilsson

    Lækstrøm

    Er der nogen af jer der har problemer med lækstrøm fra 230 output ihc moduler (120B1020) Når jeg har sparepære på en udgang kan jeg høre nogen af pærene står og tikker. Hvis man sætter ledpære i spot lyser de svagt når de er slukket.Nogen der har de samme problemer?
  6. Intet, der bare et par ting man skal huskeAt hvis spot højden (på det mindste er 110mm) skal man have en sørge for at der er frihøjde over dette på 10 mm, og at det med at man må installere dem direkte i isolering ikke er rigtigt hvis man læser deres matriale.Hvis man har 2 lag gips 13+13 ialt 26mm trækker det fra de 110 får man 84 + 10 = 94 mm eller tæt på 10cm i fri højde og nogen spots har en højde på op til 130 mm.Det omtalte spot kræver altså det jeg kalder en instalations isolering altså et ekstra sæt lægter under dampspæren hvor man lægger et lag isolering og det er også her man trækker kabler.Man skal huske at man max må have 1/3 af sin isolering på den kolde side. hvis man ønsker 300 mm i alt er det altså 100 mm.Hvis det er et gammelt hus man bygger om vil det typisk sige at loftet kommer 100mm tættere på gulvet. Hvor man i nye huse kan tage højde for dette.De fleste steder jeg har set instalations isolering bruger man en lægte på 57mm i højden, og disse tilfælde er der altså ikke plads til en spot af den type uden at bryde dampspærren.
  7. Alt efter hvor meget du laver om i et gammelt hus, kan du komme ud for at det gamle hus pludslig skal leve op til nye krav. Men så vidt jeg ved har det også noget med at gøre hvilken komune du bor i. Nogen går meget op i det andre ikke. Hvis du laver mere end 20% eller 25% om på klimaskærmen kan ikke lige huske det eksakt, skal du leve op til nye krav til tæthed og isolering. Det vil sige i de fleste tilfælde hvis du skifter tag....
  8. Du skal huske at kablet skal være helt indkapslet ellers er det ikke lovligt. Og jeg tror at disse bliver et lovkrav i løbet af 1 år eller 2.http://dafa.dk/dafa/download.nsf/web_all/821493E48A055678C12574F8004E6D1D/$file/Rørkrave%20260.pdf Har selv brugt dem, og mon ikke der kommer nogen til safebokse også?
  9. Sjovt nok mit slukker også kl 2400, men har ikke opdaterert noget som helst, den kom med det nyeste
  10. Et bud på prisHvis en almindelig installation koster 40K koster en ihc ca 100KMen igenKan man selv trække kablerKan man selv lave føringsveje o.v.sProblemet med spots er at der er langt imellem dem som er godkendt til brug uden safebox
  11. Som elektriker må jeg sige at der er mange ting der spiller ind.f.eks hvor mange stik.k du vil have ud over det lovpligtige, hvor advanceret det skal være o.v.s.f.eks tager det firma jeg er i 1500 kr ink. et standard billig spot til 100 kr. så 20 spot er 25000 kr alene. Og hvorfor det er så dyrt? jo det er den safebox der skal slutte tæt til dampspæren. Andre faktoere der spiller ind. Er huset til kip? kan du lave noget selv? skal kablerne mures ind? (kan ikke anbefales men bliver gjort mere og mere da det er det billigste).
  12. Hej alleJeg undre mig over at mange her inde, når man ser forumet "Her er min tavle" bruger UGXX til IHC. Personligt synes jeg de er fuldstændig ubruglige i denne sammenhæng.Personligt er min fortrukne tavle af typen Cubic mini. eller hvis man vil spare lidt en hagger, ala den som der også er billede af i her er min tavle.Jeg har lige indkøbt mine to tavler, så der kommer billeder senere.
  13. Nu har der været en del tale om antenne med metalplade/folie m.m. Er der nogen der har en tegning/billede af hvordan det ser ud. Jeg har selv indkøbt 6 stk tryk til mit hus, som jeg skal bruge i forbindelse med renovering. Meningen er at de kun skal bruges midlertidigt men man ved jo aldrig...... Og de skulle jo virke uanset hvad
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok