Hop til indhold

Morten P

Members
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Morten P's Achievements

  1. Er der en måde man kan måle om der er forstyrrelse fra andre systemer? Jeg har haft alt andet end IHC slukket uden at det hjalp.
  2. Jeg skiftede til den medfølgende antenne. Kablet til den nye antenne er en meter længere end det gamle, men ser tykkere ud.
  3. Morten P

    Forbedring af signal

    I snart to år har jeg kæmpet med problemer med mine wirelessenheder. Jeg ar haft IHC siden 2008 og de første 10 år uden problemer. Pludselig begyndte enhederne at reagere enten langsomt, kræve flere tryk eller slet ikke. Jeg har prøvet at skifte til den nyeste controller og har købt nye enheder der understøtter LED-lamper uden den store forbedring. I dag har jeg prøvet at installere to nye allround relæer. Jeg forbandt dem til ledningerne i væggen og testede dem. Alt virkede fint. Derefter puttede jeg dem ind i væggen, og så virkede de ikke længere. Da jeg så tog dem blot en centimeter ud fra hullet i væggen virkede de fint (murstensvæg). Antennen sidder ca. 2,5 m. fra kontakten. Når jeg bruger appen på min telefon virker alle stik i huset uden problemer. Det får mig til at tro, at der enten er dårlig modtagelse på controlleren eller dårlig sendestyrke på enhederne. Det sidste kan jeg ikke gøre så meget ved, men kan jeg gøre noget ved modtagelsen på controlleren? Kan man købe en bedre antenne eller gøre noget andet?
  4. Tak for svaret. Det er prøvet, men ændre ikke noget. Jeg har målt på strømforsyningen til controlleren, den viser 27,8V og ikke 24. Kan det være et problem? Det er en original strømforsyning fra LK, men den er 10 år gammel.
  5. Jeg oplever at flere af mine wireless relæer ikke reagerer på tryk. Nogen gange virker de efter nogen (op til ca 10) sekunder. Hvis jeg betjener relæet gennem Openhav bindingen reagerer relæerne med det samme. Andre af mine relæer er der ingen problemer med, de virker både ved tryk og gennem Openhab. Controlleren er en ny Visual 3 controller. Relæerne er mellem fem og ti år gamle. Nogen idéer til hvad der kan være galt?
  6. Morten P

    Wireless dimmer blinker rødt

    Et par af mine enheder vil ikke linke op til controlleren. Når jeg trykker på programmeringsknappen begynder LED at blinke rødt. Den skulle ikke begynde at blinke får jeg trykker på 1. Nogen der ved hvad det betyder?
  7. Nej jeg har ikke fundet ud af hvad der er galt, men nogen af enhederne ville linke efter et par dage. Har dog stadig enkelte, som bare blinker rødt når jeg trykker på programmeringsknappen. Jeg kan ikke finde nogen forklaring på den blinken på LK's sider. Jeg synes også den nye controller er noget langsommere til at reagere end den gamle især hvis man trykker på to forskellige enheder kort tid efter hinanden opfatter den ikke begge signaler. Det problem havde jeg aldrig med den gamle controller. Måske skal jeg bar vente på ny firmware.
  8. Den gamle controller er slukket og enhederne burde være unlinket, men grunden til skiftet til den nye controller var problemer med linkning. Alle enhederne er reset med langvarigt tryk på programmeringsknappen.
  9. Jeg resetter ved at holde knappen A inde indtil den blinker rød/grøn. Jeg har sørget for at have belastning nok på enhederne. Jeg oplever på flere enheder, at når jeg vil linke et produkt og trykker på A begynder dioden B at blinke rødt inden jeg når at trykke på knappen 1. Hvad betyder det, jeg kan ikke finde nogen beskrivelse af det røde blink hos LK.
  10. Jeg havde problemer med min ti år gamle controller (Visual 2), som ellers havde virket godt. Jeg besluttede derfor at købe en ny controller (med Visual 3). Jeg starter helt forfra med et nyt projekt, da det gamle har nogen år på bagen, men er hurtigt løbet ind i problemer. Ca. halvdelen af mine gamle wireless (Kombidimmere, stikkontakter, lampeudtag) vil ikke linke til den nye controller. Det har ikke noget med distancen til controlleren at gøre, da wireless tryk placeret de samme steder virker forskelligt: nogen vil gerne linke, andre ikke. Er det et problem andre kender til?
  11. Er det bare i skraldespanden med den gamle controller?
  12. Jeg har pludselig mistet kontakten til alle mine wirelessenheder. Controlleren reagerede ikke på tryk og efter jeg prøvede at unlinke enhederne for at linke dem igen kan controlleren ikke få forbindelse ved link. Tråede enheder fungerer stadig og jeg kunne se på controlleren, at den modtog signaler fra de wireless enheder inden jeg unlinkede, da den blinkede blåt (men altså uden at den reagerede). Jeg har resettet firmwaren (med firmware-reset fra downloadsektionen) og forsøgt med .199 og 220 firmwaren, men stadig uden held. Controlleren er fra 2007 HW 6.1. Status i IHC administrator er OK. Kan nogen hjælpe med forslag til løsninger?
  13. Min app starter nu fint og indlæser projektet. Jeg kan se alle mine tryk og mine stikkontakter og loftsudtag, men jeg kan ikke se mine kombi-dimmere. I loggen kan jeg se følgende:"Resource id: 806 not found". Hvad skyldes det?
  14. Det virker på min Desire.LAN er adressen på din controller f.eks.: 192.168.1.10.WAN er din eksterne adresse, altså din routers IP mod nettet, men jeg har ikke testet om dette virker.Din controller skal åbne adgang til Sceneview for at den virker. For at ændre adgangsbegrænsninger på controlleren skal du åbne administrationsværktøjet fra controlerens webside, som du tilgår ved at skrive dens ip-adresse (LAN) i din browsers adressefelt.
  15. Har logget ind og hentet projektet. Alle lokationer vises fint, men kun enkelte af afbryderne kan ses under lokationerne. De reagerer desværre ikke når jeg trykker på knapperne. Har jeg misset en indstilling på controlleren?Ellers et rigtig fedt initiativ. En android remote til IHC-systemet er det jeg har ventet på i lang tid, og så endda gratis (det er Iphone-appen jo ikke ligefrem). Jeg er ikke programmør, men hvis der er noget jeg kan hjælpe med i udviklingen så sig til.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok