Hop til indhold

Henrik Kjærgaard1354922242

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Henrik Kjærgaard1354922242's Achievements

  1. Tak for hjælpen AllanJeg gælder mig til at få det afprøvet i løbet af den næste uge. Men endnu en gang tak for din hjælp3460
  2. Automatisk indkobling af alarmen. Midt alarm system er en del af midt IHC system, hvor jeg bl.a. har 9 PIR, et LK kodetastatur m.v. Den Alarm blokke som jeg anvender, er blok 6.2.01 C.Nu vil jeg gerne have, at midt IHC-system tænder for alarm systemet hvis ingen af de 9 PIR har været ON i f.eks. 12 timer eller sagt på en anden måde, hvis der ikke har været nogle mennesker i huset i 12 timer bliver alarm systemet automatisk tændt.Jeg har intet problem i at bruge en funktion blok til at styre de 12 timer med. Men derimod er jeg i tvivle om, hvordan at jeg skal tænd for midt alarm anlæg automatisk efter 12 timer?Jeg opfatter at indgangen ”Styresignal fra enhed for til- og frakobling af totalarm” er en simple kip funktion, og som jeg selvfølge kan styre at den kun få et signal fra min funktion blok der styr de 12 timer, hvis alarmen er OFF. Men er der en mere enkel måde? Eller er der nogle der har nogle kommentar hører jeg dem gerne.
  3. Hej"Hvad med antal ledere/kabler til stikkontakt udtagene og loftsudtagene. Trækker i et kabel fra hver udtag og tilbage til tavlen (i stjerne) eller sørger i bare for at der er ledere nok i kablet og sløjfer rundt ?"Som udgangspunkt har jeg valgt at sætte 2 stikkontakter op ved siden af hinanden de fleste steder, og har valgt at fremføre en 5*1½ til alle steder. Sådan at hver stikkontakt har sin leder frem til samlingspunktet på loftet. Den ene stikkontakt er det ”altid” strøm på, mens den anden er koblet på IHC eller er klar til det. Jeg har valgt at samlede det helle i nogle klemrække på loftet eller i klæderne, sådan at jeg altid på en enkle måde kan koble det om, som behovet ænders sige. Næste som på de gamle telefon centraler. Det er ikke den billiges løsning men en som jeg godt tilfreds med.3460P.S. – Forbruget at stikkontakter blandt børn og unge, overstiger en alt fornuft. Og derfor skal du ikke være bange for at de ikke bliver brugt, når først de rykker ind med deres tekniske udstyr.
  4. SceneDesignJeg har oprette et projekt i SceneDesign, med 6 scene i. Sådan at forstå, at den en scene vise lyset i kældere, en anden lyset i stueplan m.v.Midt problem er, at nu vil jeg gerne have en ny scene, som den først man komme til, når man f.eks. loge på via internettet. Hvordan gør jeg dette?
  5. Hej MartinHermed min FB til skalalarm, håber at du kan bruge den. [file name=Skalsikring.zip size=2427]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/Skalsikring.zip[/file] Skalsikring.zip
  6. Har fundet en løsning. Det er lykes at sammensætte en funktionsblok.Hvis nogle har bruge for en sådan funkton så sige til.
  7. Er der nogle der kan hjælpe mig. Jeg har brug for en funktion til en skalalarm, og da det efter min opfattelses er ingen af de funktioner som LK lever med IHC virker optimal. Det som jeg har brug for er – Når skalalarmen er aktiv via indgang A, og indgang B så efterfølge bliver aktivet, skal den tænde alarmhornet i X tid. Hvis man inden tiden er udløbet aktivister Indgang A (tænd/slukker skalalarmen) skal hornet stoppe. Indgang A - til at tænde/slukke skalalarmen (kip)Indgang B – Der hvor man tilslutter alle f.eks. magnet kontakterUdgang 1 – Skalalarm er ONUdgang 2 – Alarm hornetTid – mulighed for at indstille en tid
  8. "F.eks koster et ringetryk med 2 slutte kr. 79 i fortådet udgave og kr. 335 for et wireless tilsvarende. Så i et nyt hus med f.eks. 64 tryk bliver det en merudgift på over kr. 16.000"Uden at jeg kan komme med det helt rigtige regnesykke, vil jeg gøre opmærksom på at i den fortrådet udgave skal man tillæg en pris på input modulerne - Input 24 V d.c. / 3 mA med 16 indgange set til 375 kr. – svanen til ca. 20 kr. pr. indgang, og dertil skal der vel også tillægs et eller andet beløb for IHC-controller, samt et beløb til ledning.Og pris imellem den trådløs tryk på 2 og 4 er måske mindre end 25 kr. – og så bliver regnestykke lidt beder!!! Jeg har personligt valgt at bruge en blanding af wireless og fortrådet, efter nogle praktiske forhold, men med en over vægt på de wireless
  9. HejKan nøgleringen bruges til at tænde/slukke for ens alarm system ? og er den sikker?
  10. Er der nogle der har nogle andre forslag, gerne til 3 faser, og som kan monteres i tavlen.
  11. Jeg ved ikke hvad det heder, eller om det findes, og derfor har jeg prøvet at beskrive hvad funktionen er. Jeg vil gerne vide, om der er forbrug på en gruppe, f.eks. om komfuret er tændt, og så få et signal som der kan bruge på et svagstrøms input modul. Kan nogle hjælpe ?
  12. Jeg har 2 funktions blok 1.1.01 c som drille mig, kan nogle oplyse havd det er for en/flere fejl som THK skriver om:THK skrev:
  13. HejHar jeg forstået det rigtige, hvordan man opdater Firmware i LK IHC controllen ?1. Backup af projektet, fra IHC over på PC2. Download opdateringen - IHC Control Visual - version 2.6.65 3. Download opdateringen - LK IHC Visual 2.6.122 Firmware4. Forbinder PC med IHC controllen via USB5. Opdater – Firmware – ved hjælp LK IHC Firmwareloader6. Installer IHC Control Visual - version 2.6.65 på PCerne7. Send et tom projekt til IHC controllen8. Send det rigtige projekt til IHC controllen9. Kontrol om at er OKEller hvad ?
  14. HejSkal controllen være tom, eller er det lige maget ?P.S. jeg har en backup !!!!
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok