Hop til indhold

Veirum

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Veirum's Achievements

  1. Sorry ja de sidder i parallel, mig der vrøvler. De sidder i de to eksisterende lampeudtag. Det er også meningen på sigt at de bare sidder direkte i, men det var mens vi byggede om. Tak for alle svarene. Jeg prøver at de som jeg kan få det af kip-relæ i tavlen.
  2. kip-Relæ er bare konstant tændt og de er i serie, kører på samme kiptænding. Den opfører ig stadig på samme måde når jeg tænder og slukker for wireless relæ uden last. Også når jeg bare skruer pæren i og ud i wireless relæet. Virkelig mærkligt. Har prøvet andre pære. Samme resultat
  3. Det er en ø80 version 2 dimmer jeg har. Jeg har en 1 tangent wireless og en 3 tangent wireless. Meningen var de skulle køre på samme tangent tryk, men troede at det var fejlen. Det giver dog samme resultat om begge er koblet til samme eller hver deres tryk.
  4. Jeg har har en underlig oplevelse med min meget lille ihc wireless installation. Jeg har to lampeudtag der sidder til den samme afbryder ude i tavlen, gammelt kip relæ-system. De to udtag har jeg gerne ville splitte op og har derfor købt to wireless lampeudtag, et relæ og 1 dimmer begge i nyeste udgave. Det underlige er at relæ som sidder først virker helt fint og tænder og slukker uden problemer. Min dimmer opfører sig meget underligt. Hvis den er tændt og jeg tænder eller slukker for relæ udtaget begynder dimmer at blinke, tænde, blinke, slukke og så tænde og meget andet. Hvordan kan det være at dimmeren påvirkes af lampeudtaget som sidder før? Skal jeg have noget før f.eks. kondensator eller lignende. Skal siges at jeg ikke har jord i udtagene.
  5. Tak for de hurtige svar. Det er det nye og det er pærer på over 5w. Det der undre mig er at når jeg har koblet en modtager til hver tangent, altså på samme sender(3 tangent) så slukker eller tænder min dommer når jeg tænder eller slukker mit relæ lampeudtag. Hvilket er underligt.
  6. Jeg har et tryk med 3 tangenter og vil gerne have at den øverste tangent styrer mit dimmer lampeudtag og den midterste styrer mit relæ lampeudtag. Jeg programmere hvertangent ved at trykke a -> 1 på sender og derefter a på dommer lampeudtaget og a for at afslutte. Dernæste det samme for relæ men på den midterste tangent. Dette virker dog ikke efter hensigten da den mister tangent rigtig nok styrer relæ, men den påvirker mit relæ som opfører sig mærkligt ved at tænde slukke og blinke når jeg tænder mit relæ. Kan det jeg prøver ikke lade sig gøre eller hvad gør jeg forkert.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok