Hop til indhold

Allan Krogh

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Allan Krogh

  1. Nej det har ikke noget med det at gøre, det er måden man programere det på, der er afgørende.Jeg tror kun det er et problem for os der har lært at programmere i IHC Term, vi vil gerne kunne slukke udgange i grupper, og så løber vi ind i problemer.
  2. Husk dette gælder kun i ver. 1Hvis du bruger en kip blok til at tænde udgangen med, skal du også bruge kip blokken til at slukke den med, hvis du slukker udgangen med en anden blok, så ved kip blokken ikke at udgangen er blevet slukket, det resultere i at når du så trykker på knappen for at tænde lyset, så slukker blokken for lyset, da lyset jo allerede er slukket af den anden blok, sker der ingen ting, først næste gang du trykker tænder lyset.
  3. Jeg kan stadig ikke få det til at virke, se ved hæftede fil.I dette eksemper er det output 1.01 der stadig hænger i Kip blokken. [file name=IHC_slukalt_fejl_2.zip size=3871]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/IHC_slukalt_fejl_2.zip[/file] IHC_slukalt_fejl_2.zip
  4. Tænd alle udgange, og så mål forbruget, der efter kan du sammenligne det med det der står den, den bør nok være 10-20% støre end det du måler.
  5. Jeg fremsender hermed min fil, hvor fejlen er i, jeg kan godt se at udgang 8.07 under Køkken bliver hængende efter en slukalt med f.eks input 5.14, 8.07 slukker da først efter at kip blokken bliver påvirket første gang, og tænder så først ved andet tryk, findes der en anden blok jeg skal bruge, eller hvad? [file name=IHC_slukalt_fejl.zip size=41391]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/IHC_slukalt_fejl.zip[/file] IHC_slukalt_fejl.zip
  6. HejJeg har samme problem, jeg har prøvet at se på de løsninger som er foreslået, men jeg syntes ikke at de er smarte da jeg gerne vil have en slukalt gruppe, er der nogen der har fundet en løsning?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok