Hop til indhold

Steffen Clausen

Members
  • Antal indlæg

    22
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Steffen Clausen's Achievements

  1. Jeg mente selvfølgelig nullene også skulle i output modulet.
  2. Hej alleJeg har en eksisterende IHC installation som jeg skal udvide med nogle lamper til min terrasse, samt en stik kontakt.Begge dele vil jeg gerne kunne styre via min ihc.Som jeg har forstået det så tilkobler man 3 ledet kabel til mit ihc output modul med fælles fase, og så nullerne til hver indgang, samt jord til jord spydet. Er det korrekt forstået?På forhånd mange tak for hjælpen.Ps. får en elektriker til at hjælpe mig.
  3. Når jeg mener tænde den, så mener jeg at trykke på kontakten.Jeg har fået lidt dokumentation med huset, men synes ikked er står yderligere end at denne kontakt bare er at få at tænde gulvarmen.
  4. Der står gulvvarme på kontakten. Der er ingen synlige rør, så jeg tror de er inde i væggen. Så skal jeg op på loftet og se om jeg kan finde noget.
  5. Hej EksperterI det hus jeg er flyttet ind i er der et IHC System.Her er der i mit bryggers en magnet ventil med en tilhørende kontakt hvor jeg kan tænde den. Jeg kan høre der kommer et "Dunk" fra væggen når jeg tænder den.Men jeg synes imidertidig ikke der kommer noget varme i gulvet.Ved i hvad dette kan skyldes ?MvhSteffen
  6. Okay så tror jeg at jeg er med Tak for svaret. God weekend
  7. Skal man med denne controller bruge visual 1 eller 2 visual 2, og skal man i så fald opdatere firmwaren ?
  8. Okay, det lyder sq godt. Mange tak for de gode svar Jakob.
  9. Kan man også kommunikere med den uden Viewer over LAN ?
  10. Lige et tillægsspørgsmål, kan man tilgå en visual 2 controller via en consol (Fx hyperterminal), altså sende kommandoer til den om fx at tænde lyset i stuen ?
  11. Jeg kan få en brugt controller billigt så derfor jeg er mest varm på at få den.Hvordan kan jeg checke hvor belastet min strømforsyning er ?
  12. Tak for svarene.Jeg tror jeg har besluttet mig for at udskifte min gamle Controller med en 820 B 1202 Wireless Controller. For at få installeret den skal jeg så have en ny strømforsyning ?Jeg har en 120 B 1060.Og er der andre ting jeg skal være opmærksom på når jeg skifter den ?
  13. Hej Abo.Mange tak for svaret. Ved du hvor jeg kan købe sådan et kabel ?Lige et tillægsspørgsmål:Hvis jeg får en ny controller kan jeg så indlæse det gamle termihc program ind i Visual ?MvhSteffen Clausen
  14. Jeg har noget gammelt udprint af programmer den tidligere ejer har lavet og det er lavet i termihc. Okay. Hvad med så bare få forbindelse til dem igennem HyperTerminal ?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok