Hop til indhold

sredna

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

sredna's Achievements

  1. sredna

    Afmontering af IHC touchskærm

    Hej Mit IHC anlæg bliver styret igennem en Visility touch skærm. Skal have den ud af væggen, men ved simpelthen ikke hvordan jeg får den ud. Har prøvet at lirke den, men sidder temmelig godt fast. Nogen der ved hvordan jeg får den ud? - og om der skal bruges et special værktøj? på forhånd tak!
  2. Hej Jeg har fået IHC opsat i Home Assistant. Det virker fint med størstedelen af mine installationer, men har en udfordring med spots der er opsat i IHC som dimmer touch. Jeg kan godt tænde spots igennem HA, men jeg kan ikke slukke dem igen. Når jeg forsøger dette går de kun ned til halv styrke. Jeg mistænker det er noget i IHC visual, der er opsat så det ikke kan understøtte et Sluk-tryk fra HA. Jeg er meget grøn i IHC, så håber nogen kan spotte hvad jeg mangler at gøre - evt i min ICH opsætning. Min Dimmer er en Niko 330-700 På forhånd mange tak for hjælpen!
  3. Tak det var java problemer. Det virkede med IHC starter
  4. sredna

    Log ind via web administrator

    Hej jeg har udfordringer med at logge ind via. LK IHC administator firmware 2.7.220 hardware 6.2 Den giver fejlen om at bruger og/eller Password er forkert. Det besynderlige er at jeg både kan logge ind via. USB og LK IHC Visual appen. Har forsøgt følgende: Har været inde og lave password om flere gange. Rettet Java sikkerhedsrettigheder: Use TLS. 1.0 og fjernet jdk.jar.disabledAlgorithms i java.security Det samme gør sig gældende når jeg forsøger at opsætte IHC i Home Assistant, får jeg også en user authentication fejl. 2022-08-15 23:23:12.471 ERROR (SyncWorker_0) [homeassistant.components.ihc] Unable to authenticate on IHC controller Er der nogen der har oplevet dette? På forhånd tak for hjælpen
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok