Hop til indhold

Morten1354922233

Members
  • Antal indlæg

    16
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Morten1354922233's Achievements

  1. Lige en opdatering på mit IHC. Siden i mandags hvor jeg ændrede opsætning i min adgangskontrol på controlleren, har det kørt uden fejl :-) Hvis der sker ændringer, skal jeg komme med en ny melding herinde ;-)
  2. Jeg har prøvet at ændre lidt i adgangskontrol, for at se om det giver nogle ændringer. (kun tilkoblet visual, sceneview og serviceview) Hvis den stadig låser, prøver jeg at bruge din blok på et par af dæmperne bagefter ;-)
  3. Helt enig. også derfor jeg spørger til råds når jeg ikke kan komme videre :-) Har ingen tredjeparts produkter. Har også haft input modulet som mistanke med at den måske pulser signaler hele tiden. Men ændre ikke noget at den er koblet fra...
  4. Hej Lars. Kan ikke tænde/slukke eller ændre niveau på lyset når først det sker, hverken via tryk, app eller serviceview. Ingen lyskilder er sprunget eller skiftet det sidste års tid. Skal måske nævne jeg er uddannet elektriker og roder løbende med IHC gennem mit arbejde, men den her fejl kan jeg bare ikke komme i land med... Har dog ikke overvejet DNS opsætningen, men virker underligt den skulle begynde at give problemer efter så lang tid... Men kigger lige på den ;-)
  5. Min controller går ikke i fejl, dioden blinker langsomt som den plejer. Og ved tryk på wireless input blinker den blå diode også som den plejer, men signaler bliver bare ikke sendt ud til dæmperen... Underligt med lignende fejl på cirka samme tid....
  6. Hej Har lidt problemer med min controller, som har virket fejlfri i næsten 2 år indtil for 2 uger siden... Nogle gange kan vi ikke tænde lyset i huset. Den registreret trykket fint, men lyset tænder ikke.... Alle tryk i huset er wireless kombi dimmer og kan se signalet kommer ind via serviceview. Kan godt aktivere udgange der er på output modulerne via trykkene. Kan også tilgå via app og ændre udgange, men ikke ændre på lyset der er via wireless. Nogen der har oplevet det?? Controller er HW 6.1 Firmware 2.8.4 IO version 0.0.20, RF 1.03.q Har haft denne fejl "Fejl opstået i forsøget på at læse navneserver indstillinger" Men mindes det er når man bruger automatisk indstilling af tid, hvilket ikke er tilkoblet.
  7. Hvorfor bruge en ekstra boks? Du kan koble Gardinerne direkte på 230v output modul (Mener også de somfy bokse koster 3-4000 kr)
  8. Har du billeder af hvordan du har modificeret ophænget?
  9. Har lige prøvet det samme i et hus med 2 controllere. Kunne tilgå den ene, men ikke den anden. Problemet var det samme med USB. Nu kommer det sjove så. Hvis jeg startede login på controller 2 og så flyttede kablet over i controller 1 efter jeg nåede login menu så var der fuld adgang.. Vi prøvede med firmware-reset og ip-reset, men intet hjalp. Endte med at LK sagde vi skulle sende den retur, og vi fik så tilsendt en ny
  10. Som jeg forstår det, så er den eneste forskel at man ik kan lave den grafisk oversigt hvis den er uden viewer... Har leget lidt med det på Iphone nu, og det hele ser ud til at virker Virker både lokalt og udefra.. Prisen, tja, hvad får man for et par hundrede kroner... Og når man nu sparede viewer modul, er det vel ok... Er nu rart man kan se om alle vinduer/døre er lukket, og evt lige åbne garage porten når venner kommer for at aflevere drikke vare og man ik er hjemme ;-)
  11. Andre der har set at IhcRemote nu kan bruges selvom man ikke har viewer på sin controller
  12. Har fået fat i controller, men som om der mangles noget?
  13. Skal controller være med viewer? Er der en der har mod på at lave en opsætning for dummy's... Kan bare ik få det til at spille...
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok