Hop til indhold

Nicolai1354922232

Members
  • Antal indlæg

    27
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Nicolai1354922232's Achievements

  1. Svar til klaus@zigza.dkHej, det var netop den jeg havde fået anbefalet af elektrikeren, (og som han leverede) men den har netop ingen sluk alt indgang, og så begynder det smarte at gå af IHC installationen.Men tak for tippet
  2. svar til V8CamaroMang tak, det var lige den løsning der skulle til!Så snart den wireless uni dæmper bliver tvunget i RL mode, så køre det bare!
  3. Jo mere jo bedre, men minimum sluk alt. Og det er vist allerede et problem når det er til LED(har ikke kunne finde noget der kan det inu). Bruger Wireless dimmer til alt andet, og der har man jo alle muligheder. Undtaget at tilslutte LED...
  4. HejEr der nogen der har fundet noget på marked, der kan leve op til overstående krav?PFT.
  5. Hej Fandt du en løsning på problemet? har en kammarat der har et ligende problem, dog er er det "kun" en gang om måneden..
  6. Michael Damm skrev: Jeg hoppede OGSÅ fra version 2.3.586 til 2.6, og der gik fint
  7. Havde samme problem, først langsom og så absolut ingen reaktion.Genstart virkede ikke, hverken software eller direktekørte firmware 2.3.568Opdatering af firmware til 2.6, så køre controlleren igen.bøvlede dog lidt med USB connection, da den ikke kunne finde controller, så løsning blev genstart controller og så hurtigt start af firmware updater program så lykkes det...
  8. Nexus skrev: Så køre den igen med version 2.6havde dog en del problemer med at få usb link kørendemen efter en genstart af controller og hurtig start af firmware updater program lykkes det.Ip + program var stadig i controller efter update, nice!
  9. Hej Har samme problemHvilken version firmware bruger i ?Link?PFT.
  10. Hej er adaptor på marked nu ? link,pris ?Pft.IBISystem.dk skrev:
  11. Effekt messig er der nok ikke den store forskel om det er en wireless 250watt eller en uni 300, Så hvis der kan sidde uni300 i tavlen kan det ikke være et problem.Men det undre mig enormt meget at LK ikke har lysdæmpere der kan køre på bussen uden det er wireless.
  12. mlyngby skrev: ok, men så skal der 2 på en fuga, og extra huller så den ikke drejer og afstandstykker så højden passer.. arr det er ikke top dollar.Der må da findes noget på marked som er bedre?Gode ideer søges Er der ikke nogen der er kender til de gulvudtags dåser der er på marked? mener jeg har set nogle der har din skinne montage dåser??
  13. Billed til forrige post[img size=444]http://website.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/R286425_91.jpg
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok