Jump to content

LasseL

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LasseL's Achievements

  1. Nu har jeg forsøgt mig med dim-bob uden held, forsøgt at sætte 2 x 20W pærer i samme lampe, uden held. Hvilken IHC dimmer ved jeg ikke. Jeg ved at det er en Visual Controller 2 og installation fra 2008. Jeg synes ikke at kunne se dæmper i tavlen, så jeg formoder at dæmperen er installeret umiddelbart over lampeudtag, kan det tænkes? Kan man evt. slå dæmper model op via Controller softwaren? Lampeudtaget er en wexøe med Dali+, forbundet N og M1. Vh., Lasse
  2. @Henning Pedersen og @Lars1; tusind tak for hurtig og kompetent tilbagemelding - sikke en fornøjelse med et så responsiv og præcis forum! "Dim bob", jeg har søgt på det tidligere og tak fordi du bekræfter at det "kunne" være en løsning, jeg får videre ad den vej. Der er mange Dim bob kits derude, er der noget i vil anbefale som i ved virker til min udfordring? (jeg tror du har ret i minimum 20W), lampen har 6 x 1,5W, så det skal nok være en “større” Dim bob end f.eks. 0-2W som vedhæftet: https://www.greenline.dk/led-paerer-led-lys/led-diverse/nordtronic-dim-bob-0-2w Jeg er ikke interesseret i at lave alt for store ændringer i det samlede setup for nu, så hvis Dim bob virker kan det være quick fixet. Jeg er dog interesseret i mere samlet App-styring af alt "forbundet" i huset, der er meget - her er jeg igang med Rasperry PI 4 med Home Assistant og har fundet gode guides og løsninger til at kunne "opgradere" gamle Visual 2 til mere moderne interface og endda hele vejen til Apple Homekit. Tænker jeg skriver mere herom senere i projektet.
  3. Hej IHC eksperter Det er helt sikkert et af de simplere spørgsmål, men jeg må starte ét sted. IHC Visual Controller 2, 6.1 og en blanding af trådløse og trådet forbindelser. Der kommer helt sikkert flere spørgsmål senere, af de mere komplicerede, men her er en af de helt lavpraktiske; Wexøe WLU Ø80 DALI+ forbundet til IHC med dimmer giver ingen lys i ny-ophængt lampe. Lampe: 6 LED pærer af 1,5w, “dæmpbar” https://lys-kilden.dk/shop/205-danlamp-lyskilder/9397-led-mini-edison-e14-gold-15w---danlamp/ Har jeg et kompabilitetsudfordring, og/eller hvordan finder jeg bedst frem til “root-cause” og vej til løsning?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok