Hop til indhold

Michael Thorsen

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Michael Thorsen's Achievements

  1. Mange tak for svaret. Jeg er enig i at det nok er en overelastning. Jeg har bare ikke lige kunnet gennemskue, hvorfor det pludselig sker. Det er nok fordi mange udgange står on samtidig. Jeg har en 15W strømforsyning til hver controller. Den ene er placeret i stueetagen og den anden på 1. salen. Når det begynder at blinke, er det kun stueetagen, som også er den, hvor jeg har installeret HUE. Jeg har ikke batteri backup på installationen. Jeg har en leder trukket rundt i huset, hvor der altid er strøm på. Det er altså rimelig nemt, at ændre kontakterne, så de altid har strøm på. Jeg har bare valgt at bruge den nemme løsning, hvor jeg har gjort det i programmet. Når jeg kommer hjem fra arbejde om 2½ uge, vil jeg få lavet ændringen. Jeg skal nok skrive, om det løser problemet.
  2. Jeg har hverken varmestyring eller alarmkomponenter. Der er ikke lavet nogle ændringer på IHC installationen de sidste mage år. De eneste ændringer er, at jeg har ændret mange output, så de altid står tændt da jeg lader Phillips HUE styre stuen, køkken alrum og bryggers. Kan Phillips HUE på nogen måde, give nogle fejlsignaler til controlleren.
  3. Det har jeg desværre ikke set endnu. Jeg er sømand og taget ud og sejle i 3 uger, så der går lidt tid, inen jeg kan teste det.
  4. Jeg er begyndt at opleve noget mindre sjovt, de sidste par uger. Alle vores IHC output i stueetagen begynder at tænde og slukke, så hele huset står og blinker. Første gang opdagede jeg en LED-pærer der var brændt af. Jeg troede derfor det var problemet. Jeg trykkede på HPFI relæet, for at få det til at stoppe. Det begyndte dog igen, når der kom strøm på controlleren. Efter 3 genstarter stoppede det. Efter et par uger, begyndet huset pludselig igen at blinke. Denne gang prøvede jeg at slukke for alt lyset, efter et minut stoppede det med at blinke. Vi gik igang med vores arbejde igen, hvorefter det hele igen begyndte at blinke, efter nogle minutter. Jeg begyndte at tænde enkelte grupper af gangen, for at finde den gruppe, der giver problemet. Efter mange test, er jeg kommet frem til, at det ikke er en enkelt gruppe, der skaber problemet. Det virker til at problemet opstår, når der kommer nok belastning på IHC-systemet. Jeg har indenfor de sidste par uger, sat noget Phillips HUE, Osram STIKDÅSE SMART+ PLUG og nogle Zigbee RGBCW Controller på IHC output. Jeg har i nogle år haft Phillips HUE sat på IHC output, uden problemer. I min test af problemet, har jeg fjernet alle Osram stikdåser, men jeg oplever stadigproblemet. jeg har stadig en Zigbee RGBCW Controller på et IHC output. Jeg har en IHC controller i stueetagen og en på 1. salen. Det er kun stueetagen der står og blinker. Efter hvad jeg kan se, er det alle 5 output moduler i stueetagen, der går amok. Jeg håber nogen kan hjælpe med, hvad problemet kan være. Skal man helst ikke have Phillips HUE eller andre nye smarte løsninger siddende på IHC output. M.v.h. Michael
  5. Tak for forslagene. Jeg vil prøve dem, for det er lidt kedeligt at vente så længe på lys.
  6. Jeg beklager jeg ikke har fået svaret tidligere. Jeg tror jeg har fået løst problemet, ved at tage strømmen fra dimmeren i mere end 30 min. og fjerne den helt fra programmet, så jeg er startet helt forfra. Nu ser det ud til at den har virket hver gang i det sidste døgn. Jeg har dog stadig lidt problemer med den. Fra jeg trykker på tænd, går der ca. 2 sek. inden den tænder. Er dette normalt.
  7. Jeg bruger en fast fase. Jeg har en transformer der kan køre fra 0.5 - 80 watt. Jeg har sat LED-strips på, der har et samlet forbrug på 28 watt. Hvis dæmpningen er lineær, har jeg regnet mig frem til at dæmperen skal belastes med minimum 18%, for at nå de 5 watt. Jeg har nu forsøgt at sætte minimum til 50%. Nu tænder den, men hvis den har stået slukket ca. 1 min., kan den ikke tænde. Jeg kan heller ikke tænde den på knapperne på dæmperen. Efter nogle minutter tænder den pludselig. Jeg tror efterhånden, der er en fejl på lampeudtaget.
  8. Hej jeg har købt en IHC Wireless Lampeudtag med dæmper 5-250W, hvor der er sat en dæmpbar LED-driver og LED strips på. Når den har stået slukket i omkring en time, har den svært ved at komme ud af dvale. Hvis jeg køre en link-test, er der fint signal. Hvis jeg trykker på tasterne, på selve lampeudtaget, vågner det og så virker det fint, indtil det har været standby i lang tid igen. Nogle gange, hvor det har været slukket en kortere periode, er det 5 - 10 sek. om at vågne. er der nogen, der har en god forklaring, eller har oplevet det samme. M.v.h. Michael
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok