Jump to content

Henny

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Henny's Achievements

 1. Nå, det var simpelt (som forventet, og uden at bruge en måned eller et nyt kursus ) at forbinde det, jeg havde bare ikke rodet med det i mange mange år, så var lige lidt usikker/rusten (ja har læst dokumentation før, og været på kursus ) . For andre der kan bruge det så er det sådan her. 4sl (valgte selv ØH) til avanceret Kip (til alm kip, men bruger scenarie til tænd i perioder når jeg er ude, og overfald blink lys), der efter trukket fra udgang fra kip til Wireless udgang (som er relæet i lampeudtaget), og så er der lys i LED loftlampen, God weekend herfra Ps. syntes stadigvæk det ikke skulle kaldes udgang alene, men feks. intern Relæ, udtagsrelæ, eller relæ udgang.
 2. Super, så er det jeg tænkte rigtigt (altså det er det lampeudtag under wireless ) takker for at forklare produkterne. forestillede mig at bruge funktionsblokken simpel kip (havde ikke lige ledt efter en anden blok) fra min 4sl afb., og så sætte kip udgang til wireless udgang. Syntes det ville give bedre mening (for mig) at kalde det Relæ på produktet Wireless lampeudtag Relæ, i stedet for udgang. Håbede der var en der havde brugt sådan en, så jeg vidste det inden jeg gik ud og købte nogle. (selv om det virker rigtigt, kan man jo godt lave en sjælen fejl, ikk )
 3. Hej Lars, yes det var det første jeg gjorde Det eneste der kom frem når jeg trykker F1 på produktet er noget om at indsætte noget og ikke en forklaring på Wireless lampeudtag relæ. Troede der var en herinde der kendte til produktet da der må være andre der har sådan en monteret. jeg gætter selv på at hvis jeg sætter den ind, laver en simpel kip som styres af mit tryk (4sl), og trækker udgangen fra funktionsblokken til det de kalder udgang på produktet (hvis jeg har ret og det virker, ville det være 1 mill. gange bedre at kalde det relæ end udgang, men det kan man måske snakke med LK om ) så skifter den, men det ville være rigtig belejligt hvis der var en der vidste det, inden jeg køber dem. ps. og selvfølgelig husker at linke wireless udtaget til/i programmet også
 4. Hej, Er der en der kan hjælpe med at vise et simpelt program til et Wireless lampeudtag relæ (505D6504)? og proceduren (Tænker om det kun er at linke den til controlleren via softwaren) hvis der er nogen Jeg har en 4sl afbryder hvor jeg bruger øverst højre, og så skulle relæet gerne følge tryk som kip tænding (1 tryk = on & tryk igen = off)
 5. I 1 værelse er det hygge lamper (snoet lyskilde) med mindre belastning, et andet værelse er det en lampe til max 3x5W. (her kunne jeg godt skifte til LK LED dimmer lampeudtag 5W og op til ?W, men han ønsker kun tænd/sluk og LED GU10 lyskilder alm. er lidt billiger end dæmpbare ) 2 andre rum kunne godt være LED dimmere, men igen der ønskes bare on/off, og jeg skal jo ud og købe den ene eller den anden. ps. jeg har ikke mulighed for at trække nyt kabel til en alm udgang, der er ikke plads og så skal der købes et nyt udgangs modul hvis det skal den vej.
 6. Hej, jeg har en del Wireless lampeudtag Dimmer (505DA102 - 20-250W LCR), og vil skiften nogle af dem til relæ (505D6504 - EL nummer: 1020007480) Hvilket produkt i softwaren er det relæét svarer til? (Tror selv det er den der som wireless lampeudtag, men der er også en under universal relæ, er det relæ modul til feks dåse?) Til hvad ændre jeg programmet i ihc controleren. (i dimmeren er der en touch indgang hvor afb. sidder, og så reg. udtaget lysstyrken og on/off jeg syntes ikke der er en indgang på lampeudtag relæ, kun udgang og scenarie) Håber det er forståeligt, men ellers forsøger jeg uddybe hvis nødvendigt Med venlig hilsen Henny
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok