Hop til indhold

Lærlingen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Lærlingen's Achievements

  1. Hej Lars tak for svaret. 1. Den ene dimmer som driller i øjeblikket, er der 4 halogen 230v 35W pære på og 2 led. Så det kan ikke være det. Dimmeren er seneste version. Vare nr. 505D6102. De andre led spot,der sidder i loftet, sidder i klynger af 8 & 6 og køre på hver sin dimmer På hver sin funktionsblok. De er af typen som dem på billedet.
  2. Hejsa Jeg kæmper med at vores fortrådet & Wireless dimmer til lyset i køkkenet fryser i deres pos. Så de hverken kan tændes el. Slukkes el. Reg. Det kan stå på i et par dage, så kan der gå nogle uger før det kommer igen?? Følgende er forsøgt: - Controlleren er nul stillet med et tomt projekt. - Dimmere er afinstalleret og installeret igen. Typen er: - IHC dimmer 350 LR - IHC Wireless dimmer rund ø80 (Ny type) Styres af tryk og app, problemer på begge, de er monteret i tavlen 1 m. Fra antennen til det wireless signal På forhånd tak
  3. Tak for svar Tonny. - når du skriver havde er det fordi de er defekte?? - Lysgengivelsen hvordan var den??
  4. Lærlingen

    SG Spot

    Hejsa Erfaring med dæmpning af Led-spots fra SG Hvad har i brugt. jeg selv påtænker LK wireless 2.0 lampeudtag/dæmper??
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok