Hop til indhold

kmx

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

kmx's Achievements

  1. Er dimmeren fuldt fortrådet til fire 24V udgange (inkl konfiguration), har du alle links med i funktionsblokken? -hvilken funktionsblok bruger du? og hvilken blok bruger du til dimmeren på Lokalisation siden? ..kristian
  2. Noget der virker med PHP ville være toppen!
  3. Jeg har med basis fra u2pia's NIhc.dll (1.0.0.8) lavet et lille projekt i MonoDet er testet og virker både i Windows og FreeBSD - og sikkert også Linux og OSX..Jeg er ikke super skrap til programering, så det er blevet til et VB.NET projekt..-og nå ja.. det er et kommandolinje program - så kig ikke efter nogen vinduer..
  4. Jeg har compilet u2pia's version 0_2 ((tror jeg den hedder) en lidt gammel version) under Mono - det gik fint.. Jeg er dog ikke særligt godt til at kode - så jeg har ikke rigtigt kunne bruge den til noget endnu..Men planen er jeg vil lave et program med cli - som kan kører alle OS. Skal selv bruge det på en BSD maskine..MvhKristian[EDIT]Jeg har fået lavet et lille program i MONO med NIhc.dll (1.0.0.8) der virker både på win og FreeBSD (så sikkert også linux) - Jeg skal vist læse lidt mere om C# så det blev et VB.NET projekt - Jeg opretter en ny tråd i SDK/.NET sektionen til MONO projekter
  5. Ja.. jeg ved godt LK officielt siger med viewer, men ham jeg talte med mente at app'en brugte serviceview til at kommunikere med IHC'en, og derfor i princippet ville kunne fungere på en IHC uden viewer - men han var ikke sikker.Derfor spøger jeg om nogen har prøvet.
  6. Er der nogen der har afprøvet det på en IHC uden viewer - har talt med en fra LK, han mente man kunne men var ikke sikker.. Vil lige hører inden jeg smider 200 kr ud ad vinduet..
  7. Problemet kan ikke ligge i browseren.. Adminmodulet er et javaprogram der køres uafhængigt af browseren.Ring til LK og forhør digmvhKristian
  8. Se en forklaring på tidsserver problemet: her: http://mollenborg.dk/blog/?p=132Der er tale om to forskellige protekoller..
  9. Jakob Bruun skrev: Det er jeg ikke sikker på - den sender de opdaterede informationer til IHC-comtrolleren - det er det den siger ok til.. ikke om tidsserveren virker.Du kan evt prøve at skrive noget helt ugyldigt som fx '100', så siger den bare ok..Jeg tror LK har et problem med deres ntp klient..
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok