Jump to content

Stig Bindner

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stig Bindner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. De andre enheder gør hvad de skal, så det er simpelt hen selve sender enheden der er noget galt med. Kan disse købes hos LK ? Tak for hjælp
 2. OK - jeg prøver først en af de andre "tomme" enheder jeg har. Hvis det virker, så må den jo være defekt.
 3. Har forsøgt at følge vejledningen, men der sker ikke det som der står bør ske. Når man trykker på senderen på "A", så skal dioden lyse rødt, og man skal indenfor 5 sek trykke på den knap man ønsker at programmere. Det kan ikke lade sig gøre, for når jeg trykker på "A", så slukker den omgående, og så sker der ikke mere. Mærkeligt.
 4. Har skiftet batteri - det hjælper ikke, der er lys i dioderne når man trykker.
 5. Hej Anders Det virker når jeg tvangsstyrer, det er forbindelsen fra min kontakt til modtageren der åbenbart ikke fungerer. Jeg har skiftet batteri i min trådløse kontakt - det har ikke hjulpet. Der er lys i dioderne når man trykker på kontakterne.
 6. Hej Lars Tak for svar. Det er prøvet, og ændrer ikke noget - desværre. Har brug for en der kan fortælle mig, hvordan man programmerer helt manuelt - uden computer.
 7. Hejsa - jeg er ny på forum. Jeg har et ældre IHC system, med forskellige tænd/sluk kontakter inde i huset, og 6 grupper installeret i mit skur. Det har indtil nu virket perfekt, men vi havde strømafbrydelse forleden, så tænker der kan være sket noget/mistet en forbindelse. Er der nogen der har et link til video af programmering af IHC. Når jeg trykker tænd/sluk på gruppen i skuret, tænder/slukker lyset som det skal, så det må være programmeringen der er noget galt med., tænker jeg. Jeg vedhæfter fotos, er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg linker disse 2 sammen. Jeg kan også kontaktes på info@sbm.dk
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok