Jump to content

Brian_Korsgaard

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Brian_Korsgaard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1 ad gangen fandt problemet.. Der var en busledning der sad på den forkerte side i forhold til klemmen, og der var derfor kun sporadisk kontakt. Efter ledningen blev monteret ordentlig igen, virker det hele.. Tak for hjælpen..
  2. Ja de sidder på en lang streng, de sidder lige ved siden af hinanden i tavlen. Der er fortrådet med parsnoet ledere mellem enhederne, og der er afsluttet med en standard 120 ohm modstand. Jeg kan se at Schneider har en 120 Ohms RS485 endemodstand til 100 kr, burde den kunne gøre det bedre??
  3. Hejsa.. Jeg har et problem med at linke til mine dimmere. De er alle (7 stk) monteret på RS485, og IHC controlleren kan aflæse serienummeret på dem alle. Ved forsøg på at linke kan jeg kun linke til den første (med succes) resten fejler. Serienummeret fremgår tydeligt i IHC administrator, men selve link delen virker ikke Firmware er opgraderet til nyeste, og ja jeg har også JAVA fejl og får adgang via IHCstarter Hvad gør jeg forkert?? Se screendump nedenfor. Dimmer 1 med link succes: Dimmer 1 med serienummer og ID Dimmer 3 før start på link, uden serienummer og ID Dimmer 3 start Dimmer 3 fejl ved link Dimmer 3 alligevel med serienummer og ID, men ikke linket korrekt og virker ikke.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok