Jump to content

Kasper Franklin Nielsen

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det tyder i hvert fald på, at det var problemet :-) Alt virker korrekt igen.
 2. Opdatering: Jeg vågnede selvfølgelig op til et anlæg, som ikke reagerede på nogle tryk, i hele huset :-/. Jeg hoppede på loftet og fik revet alle netværkskabler ud, som jeg vidste ikke skulle bruges (Ja, sådan er det at overtage et hus med IHC :-)). IHC'en drillede stadig, så jeg forbandt min PC til controlleren (Som egentlig ikke ville findes i første omgang via USB - Det er som om, at den tilslutter til pc - hopper fra - tilslutter til pc - hopper fra og sådan bliver den ved nogle gange). Jeg fik til sidst adgang til controlleren og kunne se at WiFi var slået fra, hver gang jeg f
 3. Jeg har på det seneste stykke tid oplevet virkelig meget udfald på vores ihc anlæg. Som i virkelig meget. det er 2 - 3 gange dagligt, hvor der ingen reaktion er, uanset hvilken kontakt i huset jeg benytter. Og når jeg så sætter min bærbare pc via kabel til min controller, er der i første omgang ingen forbindelse via kabel også :-(. Jeg kan se på min router qt der er 2 enheder som køre på ip adressen og ikke kun én. Nogen der ved om TP-Link er IHC anlægget?, eller om det er kablet?
 4. Tak for hjælpen - Det virkede. Dog oplever jeg (Også før ændringen), at der ingen adgang er til IHC Controlleren - Nogen idé om, hvorfor den sådan periodisk ryger af og på?. Har prøvet at logge på med en bærbar, og den har fint forbindelse til netværket.
 5. Tak for svaret :). Ville så prøve at gøre det her til morgen, men kan ikke få adgang til Controlleren .
 6. Hej IHC folk :-). Mig og kæresten har for nyligt købt et hus, med IHC installeret. Jeg vil betegne mig selv som meget digital og teknisk, men efter flere forsøg bliver jeg simpelthen nød til at spørge jer til råds. Mit problem Jeg har nogle udendørs stik, som er sat til at slukke og tænde på forskellige tidspunkter af døgnet. Efter jeg selv har rodet lidt med IHC'en er jeg kommet frem til at de er koblet op på en Skumringssensor. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, (da jeg er bange for at ødelægge et eller andet i IHC projektet) hvordan jeg får fjernet bestemte stikkontakter
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok