Jump to content

T.O.

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

T.O.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hmm, Tak for svaret, Lars. Ja, det er en stand alone uden controller. Jeg har gjort det her et par gange med samme resultat. Men når jeg tænker over det, jeg ved rent faktisk ikke om spotlysene er koblet til samme udtag som lampen. Det tænkte jeg bare fordi de var oven på hinanden. Men kan den gruppe spotlys være koblet til den udtag over vasken, dvs. samme lampeudtag med to grupper af spotlys? Kan man programmere dem sådan? Der har altså været tre grupper (to grupper spotlys og en lampe) med to wireless modtager.
  2. Hej, Jeg håber nogen kan hjælpe mig her. Vi har to IHC Wireless model 505D6102 lampeudtag med dæmpning installeret i køkkenet. Den over køkkenvasken bruger man kun bagsiden af med spotlys, den anden over spisebord har også spotlys koblet på bagsiden men også og en lampe på forsiden. Forleden stoppede batteritryk med at virke. Vi kunne ikke tænde lyset. Vi fik at vide det kunne være batteriet, der var døde. Jeg skiftede batteriet men det virkede stadig ikke. Jeg slettede det hele og startede at programmere som jeg kunne læse på LKs hjemmeside. Den over vasken virker fint. Lampen virker også fint. Med spotlysene over spisebord (som er koblet til samme lampeudtag som lampen) reagerer ikke. Jeg har ellers en batteritryk med 3 tangenter. Men den "A" knap på lampeudtag regulerer kun lampen. Før batteriskift regulerede hver tangent sit lys, dvs. også spotlysene over spisebord. Jeg kan umiddelbart ikke finde en beskrivelse af hvordan man programmerer for- og bagsiden af samme lampeudtag separat. Er der bogen der kan hjælpe, før en elektriker starter at skille det hele ad? Jeg tænker det burde være enkelt, for jeg har ikke ændret noget på selve installationen. Tak på forhånd
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok