Hop til indhold

NKOTB

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

NKOTB's Achievements

  1. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Tak for jeres input. Jeg har opgivet dimmer på den pågældende installation.
  2. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Hej astronaut Tak :-) Dine links peger på sider der ikke eksisterer. Jeg bruger ikke controller - har det en betydning?
  3. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Mange tak for svar. Det undrer mig dog at den sælges med tangenter med dimmer-pile hvis den ikke kan dimme. Findes der et alternativ som både kan dimme og håndtere LED?
  4. NKOTB

    Relæ Montering

    Hej Vil det sige at jeg ikke kan udskifte 505DA101 med 505DA513 og stadig kører lysdæmpning? Jeg ville lave den udskiftning for at bruge LED. Men hvis jeg gør det så mister jeg lysdæmperfunktionen selvom LED lampe og pære er forberedt til lysdæmpning? Hvad skal jeg så købe for både at have lysdæmpning og LED?
  5. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Jeg har nu taget den ene nulledning fra stikkontakten under relæet og sat i relæet. Samtidig har jeg lavet en lus ned til stikkontakten. Nu er der liv i relæet og jeg kan tænde og slukke lyset. Men jeg kan ikke dæmpe lyset - kun tænde/slukke. Uanset om jeg bruger LED eller almindelig pære. Og jeg kan ikke få control link fra sender/batteritryk til at virke med relæet. Nogle input til hvad der er galt.
  6. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Jeg har tilsluttet spænding, som beskrevet. Men jeg får ingen “reaktion” fra relæet. jeg kan ikke få dioden til at lyse eller tænde lyset der er koblet på. Skal nul/blå anvendes for at det virker?
  7. NKOTB

    LED lysdæmpning

    Hej Fordi 505DA101 ikke kan styre LED lysdæmpning har jeg købt 505DA513 til udskiftning. Er det ikke korrekt? 513 har modsat 101 tilslutning for nul. Har det betydning? Jeg har nemlig tilsluttet 513 på fase og mellemledning præcis som afmonteret på 101, men selvom der er spænding på fasen er der ingen reaktion fra relæet. Dioden lyser ikke og lamperne tændes ikke. Se billeder for tilslutning. Nogen der kan gennemskue hvad der er galt? PS har prøvet med to forskellige modeller af 513.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok