Jump to content

Anton

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Mange tak begge to! Jeg prøver at bestille en kondensator, og ser om den løser problemet. Kondensatoren kan vel godt bare monteres og lægges inde i indmuringsdåsen, forudsat der er plads, eller skal den hellere monteres i den anden af mellemledningen i loftet?
  2. Hej Jeg bruger denne: https://www.lk.dk/produkter?iid=11373 Og bruger SG isosafe-spots, som ifølge LK's dimmertool skulle fungere fint med IHC wireless lysdæmper. Så jeg kan ikke helt gennemskue hvad problemet er
  3. Hej Jeg købte i december en IHC wireless lysdæmper samt et batteritryk. Jeg har dog store problemer med min lysdæmper. Alt er forbundet og virkede korrekt fra starten af, men den er begyndt at 'gå i dvale' - hvor mine spots lyser med meget svagt lys, og uden nogen mulighed for at hverken tænde eller slukke dem. Fejlen er opstået 5 gange på en måned, og 2 gange i denne uge alene. Hvis jeg tager strømmen på eltavlen virker de igen, dette er dog meget frustrerende at gøre hele tiden. Har I nogen idé om hvad der er galt, og hvad der i så fald skal gøres. Tak på forhånd.
  4. Hej Jeg købte i december en IHC wireless lysdæmper samt et batteritryk. Jeg har dog store problemer med min lysdæmper. Alt er forbundet og virkede korrekt fra starten af, men den er begyndt at 'gå i dvale' - hvor mine spots lyser med meget svagt lys, og uden nogen mulighed for at hverken tænde eller slukke dem. Fejlen er opstået 5 gange på en måned, og 2 gange i denne uge alene. Hvis jeg tager strømmen på eltavlen virker de igen, dette er dog meget frustrerende at gøre hele tiden. Har I nogen idé om hvad der er galt, og hvad der i så fald skal gøres. Tak på forhånd.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok