Jump to content

Lind

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Lind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hej .... Jeg har uploaded billeder af el tavlen, kan du se om der lys dæmper i den. Har prøvet er montere en støjkondensator i garagen og her skete der ikke noget. Så prøvede vi at gøre det samme i den andel hvor vi har har et lukket muret og opvarmet skur. Her virkede det, når vi satte kondensatoren i udtrækket sammen med ledningerne. Da vi fjernede kondensatoren og satte lampen i brændte udtrækket af. Så nu vil jeg høre om du har et godt bud på hvad vi kan gøre.
  2. Hej .... Vi har bygget hus i 2008 med IHC og er i det store hele glad for det. I garagen har vi haft lamper hængende og nu, vil vi gerne sætte nogle led lamper og rumføler op. Når vi tilslutter led lampen lyser den fint, men når vi trykker på afbryderen blinker lampen og det forstår vi ikke. Vi har flere lamper med led i huset både i loftet og i stikkontakterne der har vi ingen udfordringer. Garagen er bygget efter huset af anden entreprenør. Vi har taget billeder af lampeudtaget i loftet og de er ens i huset og garagen. billede er fra garagens lampeudtag. Er der nogen der kan hjælpe? en frustreret IHC bruger
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok