Jump to content

SigNoget

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SigNoget

 1. Okay. Jeg håber jeg forstår det rigtigt ved at jeg godt kan gøre som jeg har prøvet at beskrive via IHC Captain. Tak endnu engang for alle svar mm. God weekend.
 2. Det leder mig til mit spørgsmål stillet lidt over.. Det gør sig vel ikke gældende, hvis IHC trykket programmeres til at sætte pærens lysstyrke til 0%? Så slukker pæren vel bare. Men så kan det være, at jeg ikke behøver IHC lampeudtag måske..
 3. Hej Mido, Tak for det svar, det var nogenlunde ca. samme pris som vi fik tilbudt - og det var trods alt for dyrt. Mit spørgsmål er nok mere i den omvendte rækkefølge altså - kan jeg slukke fra et IHC tryk og derefter tænde via telefon gennem GH eller HomeKit? Måske er det IHC Captain jeg skal ud i (kan den del i øvrigt køre i Docker @Mikkel Skovgaard?) EDIT: Efter at have set lidt på IHC Captain siden, så kan dette godt lade sig gøre. Jeg undersøger lige IHC Captain lidt mere igennem. Er min løsning så, at programmere trykkene til at slukke for hue pærerne (altså lys
 4. Som jeg skrev: Min overordnede plan er, at få gjort sådan at når man f.eks. slukker for lyset på afbryderen, så vil jeg gerne kunne tænde for lyset via min smartphone. Spørgsmålet er, kan jeg det? Eller slukker wireless udtaget stadigvæk for strømmen til pæren?
 5. Hej. Ny på forummet og helt ny og grøn ift. IHC og strøm generelt. Så beklager 'dumme' spørgsmål på forhånd.. Jeg er lige flyttet i et helt nybygget hus - dog uden IHC. Huset er 'dumt' og der er altså intet smart over det .. endnu. Min overordnede plan er, at få gjort sådan at når man f.eks. slukker for lyset på afbryderen, så vil jeg gerne kunne tænde for lyset via min smartphone. Jeg har erfaring med Home Assistant og har 'rimelig' mange Hue pærere og lamper. Mine spørgsmål går sig på, om det kan lade sig gøre med IHC Wireless og en Controller V3? Jeg har selv tænk
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok