Jump to content

noisy_cricket

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

noisy_cricket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Min controller er en 6.2, så jeg kan forstå at den ikke er helt ringe. Mht den anden dims, så har jeg nok erfaring med diverse eftermarkedsting til at vide, at prisen ikke er alt og så længe at planen bare var at have et par dæmpere, tror jeg at merprisen ikke dræber. Skulle jeg have 15 stk, kunne det nok friste.
  2. Tak Mikkel, Ideen var, ligesom jeg har læst andetsteds på dette forum, at man kan programmere den til at lyse svagt ved nattetisseri og så lidt mere fut på, når klokken ikke er så mange. Den du linker til virker dog interessant ved brug de steder dette krav ikke er gældende, men hvordan vil sådan een skulle installeres? Snakker den IHC protokol?
  3. Tak for velkomsten Henning - og for det hurtigt bekræftende svar. Er det denne: https://www.wattoo.dk/lk-ihc-wireless-lampeudtag-1020007464-1020007493 ? du taler om? Jeg kan umiddelbart ikke se at det er nævnt at det kan dimme LED? Edit: Hvordan kan jeg være sikker på at modtage den korrekte hardwareversion? Er der et specifikt elnummer for det? 2nd Edit: Jeg kan svare på mit andet spørgsmål - det står implicit i teksten at det er v2 3rd Edit: Hvis nu jeg også havde hentet databladet, står der explicit at det kan dimme LED - så jeg tror jeg skal have mig sådan een dims.
  4. Hej, Jeg har netop overtaget et hus der har IHC og kunne i den forbindelse godt tænke mig at have installeret lysdæmpere på et par strategiske steder. I tavlen sidder der nu alm. relæudgange (on/off). Er det korrekt som der står på denne side: https://www.wattoo.dk/lk-ihc-led-dimmer-2-kanal-din-36mm-1067006004 at controlleren skal opgraders til en Visual 3 for at linkede dims kan bruges? Jeg har søgt i forum, men kan ikke finde et klart svar. Enkelte tråde der beskriver forskellen mellem 2 og 3, siger heller intet om at det er et krav. Jeg har firmware 2.7.199 på controlleren, da .220 gjorde at controlleren genstartede fra tid til anden. I fald at det er et krav at der skiftes controller, findes der da et alternativ der virker med de eksisterende afbydere?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok