Jump to content

Mikkel Esben Karmisholt

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mikkel Esben Karmisholt last won the day on September 15 2020

Mikkel Esben Karmisholt had the most liked content!

Mikkel Esben Karmisholt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Har leget lidt videre. Tror jeg har fået løst mit problem. Mit problem var, at jeg lagde pulsen fra sluk-alt blokken over på sluk-tryk ude til venstre under installationen, og ikke til højre over i funktionsblokken for lysstyringen. Nu ser det i hvert fald ud til at virke.
 2. Så skulle der være upload en vis-fil i det originale opslag. Kan være det bare er simuleringen der driller.
 3. Hejsa. Ny herinde, og har forsøgt at søge rundt og kigge, for at se om jeg kunne finde en løsning. Står i den situation, at jeg er igang med modul 1.4 på elektrikeruddannelsen, og her har vi om IHC, og det virker jo meget spændende. Vi har lavet en lille stand, og det virker sådan set rimelig fint. Men har en lille udfordring, som jeg håber at I kan hjælpe med. I vores stand, har vi valgt at have et lille udsnit af et hus, med de fiktive værelser, stue, køkken og brygger. I køkkenet, har vi to unidimmer sat til, som skal figuere lys over spisebord og køkkenbord. De er begge sat til et 4-tryk. De to øverste bruges til henholdvis tænd/reguler op og sluk/regulere ned, de to nederste tryk, bruges til høj og lav - som er lavet på den at ved tryk nederst venstre, vil der ved tryk ved køkkenbord blive skruet helt op for lyset over køkkenbord, og hyggebelysning over spisebord, ved tryk nederst højre, bliver det omvendt. Det samme gør sig gældende ved de to nederste tryk ved spisebord - bare at nederst venstre er fuld blus over spisebord og hyggebelysning over køkkenbord. I vores bryggers, har vi et almindeligt lampeudtag, og et 4-tryk. Simpel tænd og sluk ved øverste venstre og højre, også en pir indover, som tænder lyset. Det jeg gerne vil lave, og som jeg ikke rigtig kan få til at fungere, uden at lave nogle cowboytricks, er jeg gerne vil lave en sluk alt funktion i bryggerst, på nederste venstre tryk. Kan ikke få det til at virke med en sluk-alt funktionsblok. Kan se, at den sender en puls til det tryk ved henholdsvis spisebord og køkkenbord, der er sluk-knappen, men i simulering så er lysdæmperen stadig tændt. Hvis jeg under nederste tryk venstre i bryggers, putter sluk-trykket ved spisebord og køkkenbord ind, så slukker jeg alt, ved at trykke på knappen i bryggerset - dog kan jeg, ved et langt tryk, regulere lyset ned de to steder. stand (1).vis stand (1).vis
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok