Jump to content
IHC-User.dk

REO

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hej Henning Tak for hjælpen. Det var noget af en omvej. Jeg kunne ikke finde hverken service view eller java starter i software pakken til 2.7. Og jeg havde nok ikke selv gennemskuet at jeg skulle bruge et tilføjelsesprogram til 3.0 softwaren. Heldigvis kan de installeres samtidig.
  2. Hej Alle Jeg har lige købt et hus med en IHC installation baseret på en HW6.1 controller. Nogle af rummene virker dog til at være styret af en tilfældighedsgenerator, og upload af projekt til PC for gennemlæsning gav ikke nogen aha oplevelse. Jeg har derfor forsøgt at simplificere ved at slette det gamle kode og erstatte med nogle simple kip blokke. Dette men det har ikke lavet hul igennem. Jeg har arbejdet en del med PLC. og her har monitoren været u-undværlig til at finde fejl. men jeg kan ikke finde den i IHC visual softwaren. Kan det virkelig passe at man ikke kan se status på IO samt interne variabler i real-time? Jeg har fundet en simulator. Men den giver jo ikke nogen information om hvordan installationen egentligt er kablet eller om der er fejl i tryk, kabling eller IO moduler... Er det mig der er blind og ikke kan finde den rigtige menu, eller er der en anden løsning på dette? Venlig hilsen Rasmus
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.